© Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Ruošiatės į kelionę su didesne draugų kompanija? Mikroautobusų nuoma su vairuotoju – tai puikus sprendimas norintiems keliauti lengvai ir be rūpesčių. Metas susikurti tokias keliones, kurios būtų malonios ir patogios, leistų atsipalaiduoti ir mėgautis nepaprastu laiku. Tuo pačiu bus sutaupyta kuro išlaidų, kurios gali susikaupti, kuomet keliaujama su daug automobilių. Išsinuomavus mikroautobusą viskas žymiai lengviau ir paprasčiau – skaitykite ir sužinokite kas, kaip ir kodėl.

Kodėl keliauti mikroautobusu – geriausias sprendimas?

Kodėl dar turėtų kilti toks klausimas? Įsivaizduokime, keliaujate didelėje kompanijoje 20 žmonių. Žinoma dar galima būtų nuomotis autobusą, tačiau šiuo atveju jis gal kiek per didelis, eikvoja daugiau kuro, be to, jam taikomi didesni greičio apribojimai keliuose, todėl ne taip greitai atkeliausite į reikiamą vietą. Kaipgi kitaip tokiu atveju keliauti, jeigu ne mikroautobusu, kuriame visi galite patogiai tilpti erdviame salone su patogiomis sėdynėmis? Tai dažnai išeina ir kiek pigiau kuro atžvilgiu. Tačiau didžiausias kelionių mikroautobusu koziris yra komfortas ir malonios kelionės.

Keliaudami galėsite mėgautis vaizdais pro langą ir nevairuoti, nes už Jus vairuos patyręs vairuotojas. Arba galėsite žiūrėti filmus, naršyti internete, patogiai gerti kavą ar arbatą, užkandžiauti ir mėgautis visais kelionės patogumais. 

Mikroautobusų nuoma su vairuotoju Jūsų patogioms ir malonioms kelionėms! Keliaukite lengvai ir patogiai už prieinamą kainą.

Užsakymo Nr. KMC200099

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: