hobbyshop.lt archyvo nuotr.

Mėgstate žaisti stalo žaidimus? Metas išbandyti dar daugiau ir atrasti naujų, nuostabių žaidimų! Asortimentas nuolat pildomas naujomis žaidimų lentomis ir pasirinkimais, tad visuomet rasite ką išbandyti ir patirsite naujų, unikalių įspūdžių. Toliau skaitydami sužinosite viską apie stalo žaidimus, pradedant jų nauda, baigiant konkrečiais variantais, kuriuos rasite internetu puikiomis kainomis.

Įdomūs stalo žaidimai su šeima ar draugais

Stalo žaidimai pravartūs pirmiausia tuo, kad padeda suburti žmones. Juos žaisdami visi patiria nuostabų laiką, daugiau bendrauja, būna kartu, patiria bendrų įspūdžių. Todėl žaisti stalo žaidimus yra puikus pasirinkimas tiek vakarėlių metu, tiek žaidžiant su šeima ir mažais vaikais. Beje, stalo žaidimai vaikams labai naudingi, lavinantys įvairius įgūdžius. Dažniausiai gali pradėti žaisti vaikai nuo 3m amžiaus, išskiriami skirtingo amžiaus grupių žaidimai.

Moksliškai yra įrodyta, jog stalo žaidimai lavina atmintį, reakciją, kūrybingumą, loginius gabumus ir analitinį mąstymą. Viskas priklauso nuo konkretaus žaidimo, kuris žaidžiamas – pagal tai ir lavinami įgūdžiai.Iš pirmo žvilgsnio tai atrodo kaip pramoga, tačiau stalo žaidimai yra ir pramoga, ir nauda vienu metu. Vaikams, kuriems žaidimo forma yra itin patraukli, per žaidimus galima perteikti daug naudingų įgūdžių bei svarbios informacijos. Stalo žaidimų naudą neabejotinai patirs tiek vaikai, tiek ir suaugusieji.

Platus stalo žaidimų asortimentas

Stalo žaidimai labai įvairūs ir skirstomi į skirtingas kategorijas:

  • nuotykių žaidimai;

  • strateginiai žaidimai;

  • loginiai galvosūkiai;

  • stalo žaidimų lentos;

  • įvairios kortos;

  • žaislai bei daug kitų pasirinkimų.

Išskiriamos suaugusiųjų ir vaikų stalo žaidimų kategorijos, taip pat žaidimai vakarėliams. Be stalo žaidimų rasite įvairių žaislų, paslapčių dėžučių, tapybos rinkinių bei daug kitų įdomių pasirinkimų.

Jeigu žinote, kurios stalo žaidimų kategorijos Jums įdomiausios, kiekvienoje iš jų galėsite greitai ir lengvai atrasti platų pasirinkimą. Kiekviena kategorija reguliariai pildoma naujais žaidimais, tad nepraleiskite progos atrasti įvairių naujienų ir išbandyti tai, kas dar galbūt neišbandyta!

Daugiau apie stalo žaidimų pasaulį sužinosite: https://hobbyshop.lt/

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: