© Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Ieškote kokybiškų ir išvaizdžių paminklų kapavietei papuošti? Paminklų gamyba užsiimantys meistrai gali sukurti pačių įvairiausių formų ir atspalvių granitinius antkapius. Paminklas – tai nuo seno naudojamas puošybos elementas, kuomet prie kapo mirusiems atminti pastatydavo akmenį, todėl be paminklo neapsieinama ir šiandien.

Šiais laikais naudojamos modernios technologijos ir akmuo apdirbamas išgaunant šimtus skirtingų formų bei atspalvių. Sužinokite daugiau apie galimus paminklų pasirinkimus ir atraskite tai, ko ieškote.

Tvirtas ir patikimas granitas

Granitas – tai itin plačiai antkapių gamyboje naudojama medžiaga, kuri atveria plačias kūrybos galimybes. Granitą galima šlifuoti, apdirbti įvairiais būdais paruošiant skirtingus akmens paviršius, raižyti akmenyje norimus ženklus bei užrašus. Patyrę meistrai sukurs tokį paminklą, kuris labiausiai atitiks Jūsų poreikius.

Išsirinkite tinkamai

Kokį paminklą geriau rinktis, priklauso tik nuo Jūsų poreikių. Tačiau norint išsirinkti tinkamai, t.y. kad paminklas ne tik būtų gražus, bet tiktų kapavietei ir išliktų gražios išvaizdos ilgą laiką, svarbu atsižvelgti į tam tikrus veiksnius.

Pirmiausia, kokio dydžio paminklas Jums bus reikalingas? Per didelis paminklas netiks mažam kapui, tačiau atrodys tinkamai laidojant didesnį kiekį žmonių. Antra, svarbu, kad medžiagos, iš kurių paruoštas paminklas, būtų tvirtos ir kokybiškos, atsparios neigiamiems aplinkos veiksniams. Geriausias pasirinkimas šiuo atveju – įvairių rūšių granitas.

Nepamirškite atsižvelgti į priežiūros aspektus – įsigiję pigesnį paminklą turėsite skirti daugiau dėmesio jo priežiūrai, kai tuo tarpu gražiai nušlifuotas granitas nekaups daug purvo ir užteks nuvalyti jį tik retkarčiais.

Kokybiškų ir ilgaamžių paminklų gamyba – greitai, patikimai ir už gerą kainą. Išsirinkite kokybiškus ir išvaizdžius paminklus iš plataus siūlomo asortimento.

Užsakymo Nr. KMC190085

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: