Organizatorių archyvo nuotr.

Tuštuma, širdgėla, vienatvė – šie jausmai aplankys mirus artimiems. Tai metas, kai norisi sustoti, o kartais ir užstrigti, tačiau skaudžią netektį lydi pareiga pasirūpinti, kad paskutinio žmogaus kelionė būtų ori ir sklandi. Netikėta patirtis ir netikrumas verčia mus nuvilti, tačiau negalime leisti sau būti silpniems – juk turime pasirūpinti, kad artimieji būtų tinkamai palydėti į paskutinę kelionę. Kad visas jūsų laidotuvių procesas vyktų kuo sklandžiau ir be streso, laidojimo namus turėtumėte rinktis atsakingai. Laidojimo namai yra vieta, kuri turi būti tinkamai parinkta, kuomet norime išlydėti artimą žmogų. Kad ir kaip sunku gali atrodyti, reikia tam pasiruošti ir surengti tinkamą ceremoniją, visai nesvarbu, kuriame mieste esate.

Laidotuvių organizavimas – tai procesas, kurio metu konkrečios reikalingos paslaugos priklauso nuo pasirinktų reikalavimų

Kiekvienas pręsite visus su laidotuvių organizavimu susijusius klausimus, jei pasirinksite įmonę, tai jie pasirūpins, kad Jūs galėtumėte gauti visas paslaugas vienoje vietoje: nuo mirusiojo pervežimo ir dokumentų sutvarkymo iki šarvuočių ir kapinių laidotuvių..

Organizatorių archyvo nuotr.

Mylimo žmogaus mirtis visada yra labai skausmingas dalykas. Žmogus dažnai būna labai pasimetęs ir nebesupranta, kaip turėtų elgtis. Mylimo žmogaus netektis – įvykis, negrįžtamai pakeičiantis mūsų gyvenimą, kartais net sukeliantis nemenką psichologinę traumą. Tačiau tik tada, kai žmogus miršta, jis turi atidėti savo gyvenimą į šalį ir susitelkti į kitą svarbesnį dalyką planuodamas laiką – laidotuves. Laidojimo namai padeda žmonėms kuo sklandžiau suorganizuoti laidotuves ir stengiasi nuleisti papildomą naštą ant pečių – jie panirę į didelį sielvartą.

Į ką turėčiau atkreipti dėmesį renkantis laidojimo paslaugas?

Mūsų laikais nesunkiai galima rasti daugybę skirtingų laidojimo namų. Jie skiriasi religija ir teikiamomis paslaugomis. Pabrėžtina, kad laidojimo namus gali rinktis tik jūsų šeimos ir velionio įsitikinimus atitinkantys asmenys – kitu atveju paslaugų net negalėsite užsisakyti. Laidojimo namuose gausite visą pagalbą, kurios jums gali prireikti. Esant poreikiui, darbuotojai padės surasti duobę ir net suteiks kremavimo paslaugas. Tačiau geriausia prieš užsakant paslaugą aiškiai išdėstyti visus savo norus ir pageidavimus. Taip aptarnaujančiam personalui bus lengviau suteikti Jums kokybiškas paslaugas, kurios tikrai Jus tenkina. Maža to, nereikia rūpintis jokiais organizaciniais reikalais, taip pat galite ramiai palydėti artimuosius paskutinės kelionės metu.

Organizatorių archyvo nuotr.

Laidojimo namai šiais laikais gali būti labai skirtingi, todėl geriausia atsižvelgti į savo ir šeimos poreikius. Jei velionis yra tikintis, geriausia pasirinkti kapines, kurios atitinka jo paties tikėjimą ir religiją. Taip ne tik jausitės ramūs ir sąžiningi su velioniu, bet ir palengvinsite visą laidotuvių procesą. Turėdami tinkamas patalpas gausite visas reikalingas paslaugas, tad tikrai nereikės rūpintis smulkiomis organizacijos smulkmenomis.

Laidojimo namuose galite išsinuomoti visas reikalingas laidojimo reikmenis ir šarvojimo patalpas

Negana to, galite gauti gilinimo ar kremavimo paslaugas. Atsakingi darbuotojai pasirūpins, kad šarvojimo salė būtų tinkamai paruošta ir dekoruota, todėl jums nereikės sukti galvos dėl šių niuansų. Be to, ten bus pasirūpinta visomis būtinomis iškilmingomis paslaugomis. Laidojimo biuras Kauno mieste – „Gedulas“ gali Jums padėti visais dominančiais klausimais ir parama sunkiausią gyvenimo dieną, kai norisi, kad viskas būtų sutvarkyta. Įmonė padės susitvarkyti su dokumentais, paskirs šarvojimo namus Kaune, o Jums liks mažai rūpesčių ir galėsite ramiai ir tinkamai atsisveikinti su giminaičiu ar artimu žmogumi.

Užsakymo Nr. KMC210237

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: