Organizatorių archyvo nuotr.

Tinkamai rūpinantis plaukais galėsite džiaugtis ne tik gražia bei tankia šukuosena, tačiau kiekvieną rytą atsikėlus nesukti galvos dėl priežiūros, kadangi plaukai visada atrodys puikiai. Daugeliui moterų, kurios turi ilgesnius plaukus, puikiai užtenka plaukų džiovintuvo šukuosenos formavimui. Žinoma, šiuo metu plaukų džiovintuvai yra tokie įvairūs, tad rasti tinkamiausią pavyks tik palyginus skirtingas alternatyvas, kurias aptarsime žemiau.

Pasirinkimas  –  labai platus. Nuo ypač pigių iki masyvių, kurie dažniausiai perkami profesionaliam naudojimui, tad savoms reikmėms tai nėra praktiškas pasirinkimas. Kintant prietaisui – kinta ir kaina, variklio galingumas, triukšmingumas bei kiti kriterijai, kurie turi būti įvertinti.

Kai kuriems atrodo, kad džiovintuvai turi būti pasirenkami įvertinus plauko storį ir ilgį, tačiau tai nėra visiškai tiesa. Visada geriausia pirkti galingesnius, kurie turi daugiau funkcijų. Juk skiriant dėmesio plaukui – jis kinta, tad net jeigu šiandien jis gana plonas ir trumpas, tikėtina, kad po metų bus tankesnis ir ilgesnis. O juk nesinori kas metus pirkti po naujo įrenginio, tiesa? 

Ypač galingi džiovintuvai dažniausiai pučia intensyviau, paduoda daugiau karšto oro, tad išdžiovina net ir ilgus bei tankius plaukus greičiau.  Visgi, toks džiovinimas prisideda prie plauko sausinimo, tad siūlome, turint daugiau laiko, rinktis ne tokią galingą programą. Vėlgi, geriausia, kai programų yra daugiau, nes vieną kartą pagal poreikius gali būti naudojama galingesnė, o kitu atveju – ne tokia galinga pūtimo sistema.

Šiuo metu rinkoje labai vertinami džiovintuvai, kurie turi nemažai priedų. Pavyzdžiui, tokie, kurie džiovinimo metu padeda plaukus sugarbanoti. Jeigu reikalingas tiesinimas – džiovinimo metu siūlome šukuoti plaukus. Jie taps tiesesni, tačiau dažnai išlieka pūsti, tad jeigu norite labiau prigludusių plaukų – siūlome plaukų tiesintuvus, kuriuos galite įsigyti garbane.lt prekybos vietoje. 

Taip pat rekomenduojame rinktis tokius prietaisus, kuriuose yra įmontuota keraminių grotelių jonų technologija, kuri džiovinimo metu padeda išvengti plaukų įsielektrinimo, taip pat, šiluma paskirstoma tolygiai, tad net ir tankių, ilgų plaukų džiovinimas yra greitas ir paprastas. 

Galiausiai, ekologiškiems asmenims siūlome daugiau dėmesio skirti elektros sąnaudų panaudojimui. Kuo energijos bus imama mažiau – tuo ne tik žmogus, tačiau ir gamta labiau laimės.

Pasirinkus gerą įrangą – kasdieninis džiovinimas visiškai nekenks jūsų plaukams. O papildomai apsaugai – siūlome naudoti specialius aliejus, kurie turi būti tepami ant plaukų prieš džiovinimą arba tiesinimą.

Užsakymo Nr. KMC200076

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: