Oragnizatorių archyvo nuotr.

Ko gero sunku paneigti, jog įvairios mėnulio fazės stipriai veikia mūsų organizmą bei savijautą. Kartais sunku suprasti, kodėl esame pikti, skauda galvą ar dažniau aplanko įvairios negandos. Tačiau apie mėnulio magiją kalbama jau nuo senų senovės, tad tai, kad per pilnatį žmonės tampa keistesni, dažnai ima kvailiau elgtis – ne paslaptis. Tačiau retas žino, kad nuo mėnulio fazės priklauso ir plaukų grožis. Taigi, iš tiesų, plaukų kirpimas pagal mėnulį turi didelę įtaką jų ataugimo greičiui, sveikai išvaizdai.

Geriausias laikas kirpti plaukus pagal mėnulį 2021

Kinai jau yra parengę astrologinį kalendorių 2021 metams, kuris nurodo, kuriomis mėnesio dienomis geriausia trumpinti kasas ar atlikti kitas plaukų procedūras. Remiantis šiuo kalendoriumi, Jūsų plaukai greičiau ataugs, bus sveikesni ir gražesni.

Tad būtent nurodytomis datomis geriausia lankytis pas grožio specialistus. Plaukų kirpimas – salonai Vilniuje: „Publikas“, Kristinos kirpykla, „MenSalon“, „Sigmos kirpykla“, „Bubble Bubble“ ir kt.

Kirpyklos Kaune: „Aprico“, „TaPati“, „Rolė“, „Kirptuvė“ ir kt.

Mėnulio fazių įtaka plaukams

Pilnatis. Kai mėnulis yra šioje fazėje, plaukų kirpti nerekomenduojama. Tai tinkamiausias laikas juos sustiprinti, palepinti kaukėmis, įvairiomis gydomosiomis procedūromis. Kai mėnulis visiškai pilnas, plaukų stiprinimas pats efektyviausias.

Jaunatis. Šiuo metu jie patys silpniausi ir kirpimai nerekomenduojami. Tačiau galima pakirpti išsišakojusius galiukus. Tikima, kad plaukų galiukuose susikaupia visa mūsų neigiama energija, todėl vos centimetru pakirpti plaukai suteiks lengvumo pojūtį.

Priešpilnis. Jei mėnulis dar nepilnas, tai puikus metas kirpti plaukus, kad greičiau augtų! Nukirpus plaukus, kai mėnulis yra priešpilnis, Jūsų plaukai atrodys itin tvarkingai ir bus daug paklusnesni. Manoma, kad kerpant plaukus šioje mėnulio fazėje, plaukai tampa paslankesni, gražiau atrodo, mažiau veliasi.

Delčia. Tai tobulas laikas plaukų priežiūros procedūroms, jų stiprinimui. Kerpant plaukus per delčią jie ataugs stipresni, sustiprės ir plaukų šaknys. Tačiau plaukai atauga daug ilgiau, taip pat sumažėja jų paslankumas, gali šiek tiek labiau veltis. Beje, jei plaukus dažysite per šią mėnulio fazę, spalva gali daug greičiau išblukti.

Oragnizatorių archyvo nuotr.

Kirpėjo svarba

Manoma, kad asmeninio gyvenimo sėkmę gali lemti ir tai, kokios lyties žmogus kerpa plaukus. Palankiausia, kai plaukus moterims kerpa moteris, o vyrams – vyras. Tuomet nepersipina biolaukai, kadangi jie mažiau skiriasi. Kitu atveju priešingos lyties įtaka mums juntama daug stipriau.

Plaukus kerpančio specialisto amžius taip pat turi įtakos. Manoma, kad idealiausia rinktis panašaus amžiaus kirpėją. Ypatingai jei mėgstate laisvę, savarankiškumą. Vyresnio amžiaus meistrą galimą rinktis tuomet, kai Jus ilgai persekioja nesėkmės ir norite jų atsikratyti. Vyresnis žmogus daro daug stipresnę įtaką Jūsų gyvenimui.

Vis dėlto pabrėžiame, kad mūsų grožį įtakoja daug dalykų ir tai nėra tik mėnulis. Svarbu ir specialistas, ir Jūsų nuotaika, ir priemonės, kurias naudojate. Vien stebuklais ir magija pasikliauti negalima!

Užsakymo Nr. KMC200145

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: