© Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Angelinos Jolie (Andželinos Džoli) ir Brado Pitto (Brado Pito) vaikai norėtų padėti savo tėvams suplanuoti taip ilgai lauktas jų vestuves ir, jeigu tik būtų proga, jiems surengtų dažasvydžio arba Disney (Disnėjaus) pasakų herojų vakarėlį, sako A.Jolie.

Aktorė taip pat atskleidė, kad jaučiasi gerai, praėjus metams po to, kai pranešė apie jai atliktą abiejų krūtų pašalinimo operaciją, siekiant sumažinti krūties vėžio riziką.

“Man viskas gerai. Jaučiuosi tikrai gerai”, – sakė ji žurnalui “People”, praėjus metams po netikėto jos pranešimo 2013 metų gegužės 14 dieną.

“Esu tikrai laiminga dėl savo sprendimų”, – pridūrė A.Jollie, dabar planuojanti kiaušidžių pašalinimo operaciją.

A.Jolie ir B.Pittas jau susižadėjo, tačiau aktorius ne kartą yra pareiškęs, kad jiedu nesituoks Jungtinėse Valstijose tol, kol šalyje nebus įteisintos tos pačios lyties žmonių santuokos.

Pasak 38-erių žvaigždės, juodu su B.Pittu daugiau nebesijaučia kaip meilužiai ar mylimieji.

Kalbėdama apie savo vestuvių planus A.Jolie pridūrė: Mes susituoksime, bet tikrai niekur neskubame, todėl laukiame, kad tai būtų tinkamas laikas, atsižvelgiant į vaikus, darbus, kai laikas atrodys tinkamas”.

“Kalbamės apie tai su savo vaikais ir kaip jie tai įsivaizduoja … tai beveik prilygsta isterijai, kaip vaikai įsivaizduoja vestuves”, – pridūrė ji, kalbėdama apie 12-metį Maddoxą (Madoksą), 10-metį Paxą (Paksą), devynmetę Zaharą, septynmetę Shiloh (Šilo) ir penkerių dvynius Knoxą (Noksą) ir Vivienne (Vivjen).

“Jie tam tikra prasme bus vestuvių planuotojai… Jos bus Disney arba dažasvydžio tema, viena arba kita”, – šmaikštavo aktorė.

Kalbėdama apie savo gyvenimą su B.Pittu ir vaikais ji pridūrė: “Mes tiek daug išgyvenome, labai suartėjome, kaip, manau, natūraliai atsitinka auginat vaikus drauge”.

“Tu gyveni su žmogumi, kuris tave tikrai gerai pažįsta, ir tu taip pat gerai jį žinai. Daugiau nebesate mylimasis ir mylimoji, o greičiau – šeima”, – sakė ji.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: