Organizatorių archyvo nuotr.

Tikriausiai sutiksite, kad yra daugybė buities darbų ir netgi grožio ritualų, kurie pareikalauja nemenkos dalies mūsų laiko. Daugelio iš jų išvengti negalime, tačiau įmanoma pasitelkti atitinkamus prietaisus, kurie nemaloniausias užduotis bent jau šiek tiek palengvintų. Jei tai skamba kaip sena Jūsų svajonė, susipažinkite su populiariausiais kasdienybę lengvinančiais prietaisais ir pasitikrinkite, kurių iš jų dar trūksta Jūsų namuose – jų sąrašas yra pakankamai solidus.

Robotai dulkių siurbliai

Pastaruoju metu šie prietaisai susilaukia vis daugiau dėmesio – tikriausiai taip nutiko dėl to, jog didesnė dalis žmonių nustojo tikėti apie šiuos robotus skleidžiamais mitais. Taip, jie iš tiesų labai kokybiškai gali išsiurbti (o kai kuriais atvejais netgi išplauti) Jūsų grindis – tai šie prietaisai padarys neatsimušinėdami į kitus kambaryje esančius daiktus. Be to, jiems dar lengviau sekasi pasiekti kai kurias ne taip lengvai išvalomas vietas. Tad jeigu norite pamiršti apie jėgas eikvojantį grindų plovimą ar siurbimą, robotas mielai šiuos darbus atliks už Jus.

Langų robotai

Toliau tęsiant robotų temą, reikėtų paminėti ir prietaisą, kuris gali už Jus atlikti langų valymo darbus. Tokie įrenginiai kol kas dar nėra taip paplitę, tačiau jų darbų kokybė abejonių nesukelia. Jie lengvai nuvalo visas lango vietas net ir tuomet, jei jos yra itin nešvarios, tad apie bet kokius rūpesčius galėsite pamiršti. Jei Jūsų namuose yra nemažai langų, o jų valymas nėra Jūsų mėgstamiausias užsiėmimas, iš tiesų verta pagalvoti apie šio roboto įsigijimą – dėl jo Jums neteks gailėtis.

Daugiafunkciniai puodai

Naudingų prietaisų galima rasti ir tiems, kurie ne itin mėgsta suktis virtuvėje – daugiafunkciniai puodai yra puikus to pavyzdys. Į tokį prietaisą Jums tereikia sudėti atitinkamam patiekalui reikalingus produktus ir tuomet pasirinkti reikiamą programą – tuomet tiek temperatūra, tiek kitais gaminimo rūpesčiais toks puodas pasirūpins už Jus. Nustebsite, kiek daug skirtingų programų jis gali pasiūlyti – pasitelkę jas, nesugaišdami brangaus savo laiko galėsite mėgautis gardžiausiais patiekalais.

Epiliatoriai

Dažniausiai efektyvių skutimosi priemonių ieško moterys, tačiau kokybiškas epiliatorius gali patikti ir vyrams. Priešingai nei kiti šiam tikslui skirti gaminiai, epiliatoriai su plaukeliais leidžia atsisveikinti gerokai ilgesniam laikui, o be to, pasitelkus juos, galima patogiai pasiekti ir sunkiau prieinamas vietas. Tai reiškia, kad skutimosi procedūras galima atlikinėti kur kas rečiau. Jei norisi dar didesnio komforto, verta išbandyti ir fotopiliatorių: nors tokiam prietaisui reikės kiek didesnių investicijų, pati procedūra nesukels jokio skausmo, paraudimų ar kitokio diskomforto.

Veido valymo prietaisai

Veido valymas dažniau ar rečiau reikalingas kiekvienam iš mūsų – taip užtikrinama geresnė odos būklė. Nors šiam tikslui galima pasitelkti pačias įvairiausias priemones, verta apsvarstyti ir specialaus aparato įsigijimą. Su juo odą valyti galima ir greičiau, ir paprasčiau – tai leidžia lengviau pasiekti akivaizdžių rezultatų. Be to, tarp jų galima rasti ir vandeniui atsparių modelių – tuomet tokia procedūra galima pasilepinti net ir duše.

Gariniai lygintuvai

Lyginimas dažniausiai nėra tas buities darbas, kurį kas nors galėtų įvardinti kaip mėgstamiausią – ypač tuomet, kai reikia kovoti su itin susiglamžiusiais audiniais. Tačiau net ir šiuo atveju yra išeitis: tai gariniai lygintuvai, kurie pasižymi dar didesniu efektyvumu ir gali įveikti praktiškai bet kokias raukšleles. Be to, kai kuriuos modelius galima pasitelkti ir tuomet, kai lyginami rūbai yra pakabinti – taip dar lengviau galima pasiekti nepriekaištingų rezultatų. Tiek šie, tiek ir kiti lygintuvai Jūsų laukia Pigu.lt el. parduotuvėje – juos apžiūrėsite paspaudę čia: https://pigu.lt/lt/buitine-technika-elektronika/lygintuvai.

Elektriniai pūkų surinkėjai

Jei tenka kovoti su augintinių plaukeliais ar nurinkti ant audinio susidariusius burbuliukus, rankiniu būdu atliekami procesai pareikalauja nemažai laiko ir pastangų. Tačiau tik ne tuomet, kai į pagalbą pasitelkiami pūkų surinkėjai: jie veikia pakankamai greitai ir efektyviai, tad be didelių pastangų (ar netgi didelių investicijų) ir vėl galėsite mėgautis maksimaliai švariais paviršiais.

Apsirūpinę visais šiais prietaisais, daugelį neišvengiamų užduočių atliksite ir greičiau, ir patogiau. Tuo tarpu sutaupytą laiką galėsite paskirti veikloms, kurios Jums teikia malonumą – tai viena pagrindinių priežasčių, kodėl šie prietaisai yra verti Jūsų investicijų.

Užsakymo Nr. KMC 200155

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: