Organizatorių archyvo nuotr.

Nuostabus, klasikinio stiliaus interjeras daugeliui žmonių yra labiausiai patinkantis stilius, kadangi jis ne tik šiltas, tačiau ir asmeniškas. Džiugu, kad vis daugiau žmonių namuose komponuoja klasikinį stilių, kuris yra kuriamas per smulkmenas.

Vienas tokių akcentų yra roletai langams. Šiuo metu siūlomų stilių gausa yra tokia plati, kad tikrai kiekvienas gali rasti tai, kas jam labiausiai tinka ir patinka. Tik reikia įvertinti – koks stilius jums labiausiai patinka ir kaip jis derės namuose.

Kuriantiems klasikinį stilių ir ieškantiems roletų, kurie jam tiktų – keli patarimai žemiau.

Spalvos – neutralios

Klasikinio stiliaus interjere dažniausiai dominuoja neutralios spalvos, raštai, kurie dažniausiai yra pastelinio tono. Žinoma, galima rasti ir ryškesnių, kurie gražiai įsikomponuoja aplinkoje, nėra labai drastiški, tačiau tikrai ir ne neutralūs.

Tačiau tokie variantai yra retesni ir dažniausiai pasirenkami tik tuomet, kai roletai langams tampa pačiu svarbiausiu, nes vieninteliu interjero akcentu. Tuomet dažniausiai jie yra kambario centras ir tuo pačiu visuma, kuri tarsi apgaubia kitus aplinkoje, interjere esančius daiktus. Tuomet jie, žinoma, dažniausiai yra neutralesni, kad per daug nesipjautų“ su roletais, kurie tampa svarbiausiu akcentu, kuris ir traukia dėmesį patalpoje.

Daugiau dėmesio žemiškumui

Klasikinis stilius taip pat dažniausiai neatsiejamas nuo žemiškumo, nuo gamtos. Štai modernus dažniausiai siejamas su pramonė, tad renkamos atitinkamos spalvos, raštai. Žemiškos spalvos ir akcentai dažniausiai yra gamtos atspalvių, jie dažniausiai kvepia elegancija, jautrumu. Ne veltui greta tokių roletų gali būti derinamos ir užuolaidos taip išlaikyti ne tik prabangos, tačiau ir spalvinės sintezės gamą.

Reguliarus valymas

Kad ir koks interjeras, kad ir kokie roletai – svarbu, kad jiems būtų skirta užtektinai dėmesio. Taigi, valymui reikia naudoti pačios geriausios kokybės priemones, kurios yra skirtos konkrečiam audiniui. Apskritai roletų audinys yra storas ir tankus, tad ne jautrus, galima plauti net ir ūkiniu muilu. Tačiau visada geriausia rinktis vandenį, kuris labai sėkmingai pašalina dulkes. Svarbiausia atsiminti, kad roletai negali būti plaunami skalbimo mašinoje ir tuo pačiu negali būti džiovinami džiovyklėje. Tai gali sugadinti audinį, tad geriausia viską daryti rankomis ir džiovinimui palikti vėją, kabinti lauke, nes tada ne tik tinkamai išdžius, tačiau ir įgaus malonaus aromato.

Roletai – svarbiausias patalpų akcentas

Pasikartosime, kad roletai gali būti svarbiausias patalpų akcentas. Štai todėl juos reikia rinktis ne tik įvertinus stilių, kuris yra patalpoje ir spalvinę gamą, kurios yra laikomasi, tačiau taip pat ir siūlome rinktis kontrastus, kurie gali suteikti šiam langų uždangalui daugiau svarbos. Žinoma, ne visada paprasta priderinti, ne visada paprasta ir išraiškingai roletais puošti namus. Tačiau esame tikri, kad internete peržiūrėjus galimus pavyzdžius kur kas tiksliau sukursite tokį stilių, kuris traukia Jūsų akis.

Reikia kokybės

Gera kokybė dažniausiai brangesnė nei pigaus audinio roletai. Tačiau geresnė kokybė ir tarnauja ilgiau, gražiau atrodo, kuria tokį stilių, kuris patinka daugeliui. Svarbiausia yra rinktis patikimus specialistus, kurie gamina, montuoja ir pataria dėl priežiūros. Jų garantija yra kokybės įrodymas.

Klasikinius stilius atrodo puikiai, jis dažniausiai kvepia elegancija bei prabanga. Džiugu, kad vis daugiau žmonių gali sau leisti kurti tokius namus, kokie jiems yra patys gražiausi. Juk namai yra pati svarbiausia vieta žemėje, tad reikia, kad jie iki mažiausių smulkmenų atitiktų Jūsų stiliaus poreikius. Juk gera yra gyventi ten, kur gera.

Užsakymo Nr. KMC220041

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: