Organizatorių archyvo nuotr.

Masažo specialistų teigimu, veido masažai – puikus būdas atsipalaiduoti, atsikratyti įtampos, nors trumpam pamiršti blogas mintis, suaktyvinti kraujotaką bei limfotaką. Veido masažas – ypatingai svarbi procedūra kiekvienam, juk visi mūsų kasdieniniai rūpesčiai atsispindi būtent veide, pavyzdžiui, nuo pernelyg ilgo įsitempimo išsiplečia kapiliarai.

Yra nemažai veido masažo rūšių, kuriomis siekiama atpalaiduoti odą, sustangrinti ją, pašalinti nešvarumus, nereikalingus skysčius ir t.t. Profesionalai teigia, jog kiekviena moteris periodiškai turėtų įtraukti veido masažą į savo dienotvarkę. Jeigu reguliariai mėgausitės šia procedūra, ateityje galėsite pamiršti apie botokso ir kitokias injekcijas, nes veido masažai lėtina senėjimo procesą.

Kobido masažas Kaune

Kobido masažo svarbiausi tikslai – padidinti elastingumą ir pakelti veido odą. Net yra sakoma, kad šis masažas yra nechirurginė veido odos pakėlimo procedūra. Tačiau, kobido masažas turi dar daug privalumų:

  • masažas padeda pakelti odos tonusą ir subalansuoja odos drėgmę;
  • kobido masažas atjaunina veido odą bei pagerina bendrą odos išvaizdą;
  • palaipsniui sumažina veido raukšles ir užkerta kelią naujų raukšlių atsiradimui;
  • masažas sumažina veido įtampą ir atpalaiduoja veido raumenis;
  • pagerina kraujotaką ir limfos apykaitą;
  • pašalina toksinus, nešvarumus ir negyvas odos ląsteles.

Kobido veido masažas Kaune atliekamas daugelyje grožio salonų, tačiau labiausiai giriami yra šie: „Amber Lai“, „Alpetri“, „Dailios“ grožio galerija bei „Un!cum“.

Klasikinis veido masažas Kaune

Klasikinis veido masažas yra vienas iš veiksmingiausių būdų išlaikyti sveiką ir jaunatvišką odą. Šis masažas naudingas bet kuriame amžiaus tarpsnyje, nes užkerta kelią beprasidedančiam odos senėjimui, o taip pat naikina ir matomus odos senėjimo požymius.

Atlikus visą klasikinio masažo procedūrų kursą, veido ir kaklo oda tampa pastebimai stangresnė ir elastingesnė, įgauna sveiką atspalvį, pagerėja odos tonusas, išsilygina mimikos raukšlelės, sumažėja pagurklis, išryškėja veido ovalo linija. Jau po pirmos procedūros oda tampa skaistesnė, stangresnė, sumažėja smulkios mimikos raukšlelės.

Klasikinio veido masažo poveikis organizmui:

  • tai puiki prevencinė priemonė priešlaikiniam odos senėjimui;
  • pagerina kraujotaką ir limfos apytaką;
  • atpalaiduoja raumenis ir sumažina dėl įsitempimo susidariusias raukšles;
  • tonizuoja, suteikia jėgų ir padeda atsikratyti nuovargio bei streso.

Klasikinį veido masažą Kaune atlieka „Tobula savijauta“,  „Before“, „Nata“ bei „Beauty loft S3“ salonai.

Veido ir dekoltė masažai

Veido ir dekoltė srities masažas – toks ritualas, kurį prisiminsite ir jausite dar labai ilgai… Tai masažas, kuris privers Jus pasijusti taip, lyg buvote valandą išskirtinai gerame viso kūno masaže. Atsigaus ne tik kūnas ir protas, bet ir siela.

Gerai žinomas salonas „Spa Shanti“ Kaune, siūlo išskirtinę procedūrą – karališką rožių ritualą veidui ir dekoltė. Ritualą sudaro karališkasis Shanti pasisveikinimas, t. y. pėdų vonelė su pienu ir rožių žiedais, tuomet Jūsų laukia karališkasis veido-kaklo-dekoltė masažas su rožinio kvarco kristalais bei Shanti rožių kvapo aliejumi. Nors po šio masažo Jūs jausitės lyg devintame danguje, tai dar ne viskas, nes po to specialistės Jums atliks rankų masažą su prabangiu šveitikliu. Na, o vėliau mėgausitės maudynėmis raudonojo vario vonioje su specialiais eliksyrais, kurie turi gydomųjų galių… Na, o pabaigai paragausite „Shanti Masala“ gėrimo bei atliksite testą pagal ajurvedą. Atlikus testą gaunamos praktinės instrukcijos ir rekomendacijos kasdieniai sveikai gyvensenai (mityba, dienos rėžimas, užsiėmimai) pagal asmeninę došą.

Taigi, norint išlaikyti jauną, stangrią ir sveiką veido odą, būtina lankytis masažų salonuose ir lepintis procedūromis. Veido masažai Kaune atliekami daugelyje SPA centrų, tad svarbiausia negailėti savo laiko, nes masažai ne tik pagražina odą ir stabdo senėjimo procesus, bet ir atpalaiduoja, gerina kraujotaką, leidžia užsimiršti…  Na, o daugiau apie veido masažų rūšis galite skaityti kitame mūsų straipsnyje apie veido masažų naudą.

 Užsakymo Nr. KMC190074

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: