(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Akademinis politologų klubas kviečia Kauno bendruomenę išbandyti savo protines galias, loginį mąstymą ir kūrybiškumą. Kovo 9 dieną, trečiadienį, 18 val. Politikos mokslų ir diplomatijos fakultete 202 auditorijoje vyks „Mąstyk greitai“ – tai intelektualinis, komandinis žaidimas, kuris pareikalaus ne tik sukaupto žinių bagažo, bet ir greito reagavimo į klausimą, sugebėjimo į jį pažiūrėti ne visada rimtai.

„Šis renginys ypatingas tuo, kad jį organizuoja jauni, aktyvūs ir siekiantys naudos akademinei ir miesto bendruomenei žmonės. „Mąstyk greitai“ yra žaidimas, kuris skatina dalyvauti ne vien dėl azarto, bet ir dėl įdomių klausimų bei galimybės papildyti savo žinių skrynią,“ – sako Akademinio politologų klubo pirmininkas Dovydas Rogulis.

Žaidimą „Mąstyk greitai“ sudaro 30 įvairiausių klausimų. Jie yra suskirstyti lygiais nuo vieno iki penkių. Atitinkamai su lygių, didėja klausimų sunkumas, suktumas bei, žinoma, už teisingą atsakymą gaunamų taškų skaičius. Laikas, skirtas išmąstyti atsakymą, su kiekvienu lygiu taip pat ilgėja, o jam ir klausimams pasibaigus, sumuojami visi surinkti taškai ir skelbiamas nugalėtojas.

Antrą kartą surengtame žaidime dalyvavo net 13 komandų. Iš 70 galimų taškų, pirmą vietą laimėjo šeštoji komanda, surinkusi 45 taškus, antroje liko pirmoji komanda su 41 tašku ir trečioje vietoje trečioji komanda, surinkusi 36 taškus.

„Mąstyk greitai“ APK organizavo tik antrą kartą, tačiau tikimasi šį žaidimą padaryti tradiciniu klubo renginiu, kuris su laiku pritrauks vis daugiau dalyvių ir suteiks galimybę ne tik įgyti žinių bei linksmai praleisti laiką, bet ir iškovoti puikių prizus.

Komandos kviečiamos registruotis adresu mastykgreitai@gmail.com.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: