(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Šį šeštadienį, spalio 17 dieną prekybos centras „Plaza baldai“ ir Kauno „Senamiečio klubo“ Interjero mokykla visus kauniečius sukvies į interjero kūrimo pamoką, skirtą svetainės zonos kūrimui ir formavimui. Šia pamoka pradedamas naujas interjero pamokų ciklas, skirtas visiems besidomintiems interjero kūrimu, naujausiomis interjero kūrimo tendencijomis, baldų ir apdailos madomis bei naujovėmis.

„Interjero pamokas rengiame jau nuo 2008 metų. Pirmąsias surengėme 2008 metų gruodyje ir jos sulaukė didelio kauniečių susidomėjimo. Mūsų idėją rengti šias pamokas parėmė ir Kauno miesto architektai bei interjero dizaineriai. Dėl to ir nusprendėme šį sezoną pamokų ciklą atnaujinti“, – sakė „Plaza baldų“ projektų vadovė Asta Martinonytė.

Pasak A. Martinonytės, jaučiama, jog, nepaisant sunkmečio, žmonės labai domisi interjero kūrimu ir architektūros naujovėmis. Dėl to, pasak pašnekovės, šios interjero pamokos yra labai reikalingos ir naudingos žmonėms.

Pamokos metu Kauno „Senamiesčio klubo“ Interjero mokyklos dėstytojai – architektas Rimantas Giedraitis ir meninės saviraiškos specialistė Iveta Giedraitienė pristatys teorinius interjero formavimo pagrindus, su klausytojais aptars skirtingų interjerų pavyzdžius, detales bei principus, pagal kurios jie buvo formuoti. Taip pat bus surengtos ir diskusijos, kurių metu susirinkusieji galės išgirsti specialistų nuomonę juos dominančiais interjero formavimo klausimais.

Interjero pamokos vyks periodiškai, kartą per mėnesį, šeštadieniais. Pats pamokų ciklas truks iki kitų metų vasaros. Pirmoji naujojo ciklo pamoka vyks spalio 17 dieną 12 val. „Plaza baldų“ pirmajame aukšte įrengtoje bibliotekoje. Interjero pamokos vyks nemokamai, išankstinė registracija nebūtina.

Daugiau informacijos – interneto svetainėje www.plazabaldai.lt.

Virtuvės baladai

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: