iphone 5 dėklai
collider.com archyvo nuotr.

Neseniai pasirodžiusiam ir tikrai moderniam iPhone telefonui netrūksta naujovių. Šis telefonas labai greitai išsiveržė ne tik į Amerikos, tačiau taip pat ir į tarptautinę rinką.

Taigi, tai jog dabar iPhone aksesuarų gamintojai bando pasivyti Apple kompanijos kūrybiškumą, yra visai nestebėtina. Šiame straipsnyje pateiksime jums keletą tikrai įdomių iPhone aksesuarų, kurie nustebins ir kūrybiškumu, ir savo patogumu. Visus šiuos aksesuarus galite įsigyti internetu, naudodamiesi internetinių parduotuvių paslaugomis. Apžiūrėkite įdomiausius iPhone dėklų variantus – visus šiuos dėklus rasite ir Lietuvoje, tačiau taip pat galite pasidairyti ir tarptautinėse elektroninėse parduotuvėse.

Silikoninis dėklas, apsaugantis nuo visko

Raidsonic Bone iPhone dėklai yra įspūdingi tuo, kad jie atrodo lyg optinė apgaulė – iš gražių ornamentų sudarytas dėklas jus nustebins ne tik maloniu akiai mėlynos ir juodos spalvos deriniu, tačiau taip pat ir neblogu deriniu tarp silikono ir mikropluošto. Šie iPhone 5 dėklai išsiskiria tuo, jog vienu metu gali apsaugoti ir nuo smūgių, ir nuo įbrėžimų. Tad jeigu galvojate pirkti plėvelę savo ekranui, verčiau tiesiog pasitaupykite šiek tiek daugiau pinigų ir įsigykite šį modernų ir pažangų iPhone dėklą. Taip pat rasite ir versijų, tinkančių iPhone 4 bei 4S telefonams.

Stilingas polikarbonatinis dėklas apsaugos nuo mechaninio poveikio

Griffin Mustachio – tai vyriškas iPhone dėklas, kadangi jame pavaizduoti skirtingų tipų ūsai. Be abejonės, rimtam vyrui tai būtų puiki dovana – juk žinote, kaip dažnai mobilūs telefonai gali netyčia kristi ar būti padėti į kišenę kartu su raktais – o tai kelia grėsmę telefono saugumui – juk gali atsirasti ir įbrėžimų, o po stipresnio smūgio gali sudūžti ekranas. Taigi, vertėtų pasirūpinti, kad jūsų iPhone dėklai apsaugotų jūsų telefoną maksimaliai. Tikrai džiugu, kad šis, iš polikarbonato sukurtas dėklas yra gana nebrangus, palyginus su kitais, o taip pat galite įsigyti ir nugarėlę atskirai, jeigu nenorite „apvilkti“ viso savo iPhone telefono.

Anglies pluošto imitacija nepraleis nei vieno įbrėžimo

Jeigu norite visai nedidelio, beveik minimalaus iPhone dangtelio, tačiau norisi, kad jūsų nusipirkti iPhone aksesuarai iš tiesų idealiai apsaugotų jūsų telefoną, tuomet verta įsigyti šį anglies pluošto imitacijos telefoną – jums daugiau nereikės jaudintis dėl to, kad sunku pasiekti mygtukus ar telefono jungtis, kadangi šis iPhone 5 dėklas padarytas taip, kad jo beveik nesijustų, tačiau jis teiktų maksimalią naudą. Anglies pluošto išvaizda suteikia telefonui solidumo, tad tai tikrai nėra vienas iš tų dėklų, kurie atrodo visai prastai ir „pastorina“ jūsų gražių formų telefoną. Toks iPhone dėklas taip pat visiškai apsaugos jūsų mobilų telefoną nuo tikrai nereikalingo mechaninio poveikio. Iš polikarbonato pagamintas solidus iPhone dangtelis puikiai tiks ir kaip dovana vyrui, kuris žavisi verslo klasės telefonais. Kaip ir pirmus du aptartus iPhone dėklus, šį galite įsigyti naudodamiesi elektroninės parduotuvės paslaugomis.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: