Išrinkta
(c) Organizatorių archyvo nuotr.
Violeta Tyščuk

Visą rugpjūčio mėnesį trukęs konkursas „Biuro gražuolė 2011“ baigėsi. Trečiadienį, rugpjūčio 31 d., paaiškėjo, jog konkurso nugalėtoja tapo – UAB BĮ „Hardim“ prekybos vadovė vilnietė Violeta Tyščuk.

„Džiugu, kad laimėjo dalyvė, kuri buvo tikrai verta šio titulo. Šiemet, tiek portalo skaitytojų, tiek komisijos nuomonės sutapo“, – sakė konkursą organizuojančio portalo VersloSavaite.lt redaktorius Tautvydas Padgurskas.

Pati nugalėtoja neslėpė, kad laimėjus užplūdęs jausmas – labai geras, todėl ji yra dėkinga visiems ją palaikiusiems konkurse.

„Vertinu šį konkursą, kaip savotišką pramogą ir nuotykį, kurį išgyvenome kartu su bendradarbiais. Tačiau neslėpsiu, kad konkursui ruošėmės labai kruopščiai, manau tai ir lėmė mano pergalę“, – sakė „Biuro gražuolė 2011“, vadovaujanti prekybai įvairiems darbo įrankiams.

Antrąją vietą užėmė taip pat vilnietė – AB „FL Technics“ administratorė Viktorija Kizik-Abolichina. Trečia vieta konkurse atiteko Birštono savivaldybės administracijoje dirbančiai vyr. kalbos tvarkytojai (atstovei spaudai) Aistei Radvilavičiūtei.

Organizatorių informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: