(c) Kaunas.lt archyvo nuotr.

Ketvirtadienį Kauno miesto savivaldybės taryba naująja administracijos vadove paskyrė dabartinę Tėvynės Sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos Kauno miesto taryboje seniūnę Editą Gudišauskienę, kuri pakeis dabartinį administracijos direktorių Vygantą Gudėną.

V.Gudėnas praėjusį ketvirtadienį miesto merui Andriui Kupčinskui pateikė prašymą atleisti jį iš Kauno miesto savivaldybės administracijos direktoriaus pareigų nuo spalio 1d.

E. Gudišauskienės kandidatūrą pasiūlė meras Andrius Kupčinskas, jai vienbalsiai pritarė TS-LKD frakcija.

„Teikiu E. Gudišauskienės kandidatūrą, atsižvelgdamas į jos dalykines savybes ir komandinio darbo patirtį. Esu tikras, kad ji sėkmingai galės tęsti V. Gudėno pradėtus projektus ir darbus“, – sakė meras A.Kupčinskas.

„Suprantu, koks atsakingas darbas manęs laukia. Pasiūlymą dirbti savivaldybės administracijos vadove priėmiau, atsižvelgdama į savo kompetenciją, patirtį ir šeimos bei frakcijos kolegų palaikymą. Man – tai didelis iššūkis ir išbandymas, didžiulė atsakomybė prieš visus miestiečius. Laukia jau pradėti ir nauji projektai, bus išlaikytas visų svarbių darbų tęstinumas. Kaip moteris ketinu daugiau dėmesio skirti šeimų, kaip visuomenės pagrindo, problemoms spręsti “, – sakė E. Gudišauskienė.

Administracijos direktore paskirta E. Gudišauskienė turės atsisakyti Tarybos nario mandato ir kitų pareigų, susijusių su Tarybos nario veikla.

E. Gudišauskienė, kuriai rugsėjo 19-ąją sukaks 41-eri, be anksčiau įgyto techninio išsilavinimo, turi Kauno technologijos universiteto suteiktą finansų vadybos magistrės laipsnį ir viešojo administravimo regionų plėtros magistro laipsnį

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: