(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Jau tapo ilgamete Kauno rajono tradicija kasmet rinkti gražiausius, geriausiai tvarkomus Kauno rajono sodų bendrijų sodus ir individualius sklypus. Lapkričio 7 d. 10 val. Kauno rajono savivaldybės Didžiojoje salėje rengiama Kauno susivienijimo „Sodai“ sodų bendrijų pirmininkų konferencija, kurios metu bus pagerbti ir apdovanoti gražiausiai tvarkomų sodų sklypų šeimininkai bei bendrijų atstovai.

Apžiūra-konkursas „Mėgėjiški sodai – 2009“ tapo gražia Kauno rajono tradicija. Kaip ir ankstesniais metais, taip ir šiemet Kauno rajono savivaldybė bei Kauno susivienijimas „Sodai“ surengė ir išrinko 10 geriausiai prižiūrimų sodo sklypų bei 3 geriausiai tvarkomas sodų bendrijas.

Geriausiai prižiūrimų sklypų savininkais šiais metais išrinkti: Raimonda Pažarauskienė (s. b. „Agrochemija“), Rūta ir Jonas Monginai (s. b. „Pramprojektas“), Bronė ir Ortvinas Maurušatai (s. b. „Pilėnai“), Laima ir Česlovas Kliknos (s. b. „Lagūna“), Violeta ir Alfonsas Lenkaičiai (s. b. „Lokomotyvas“), Alina Kliukinskienė (s. b. „Neris“), Violeta Grinienė ( s. b. „Smiltelė“), Rosita ir Leonas Gedminai (s. b. „Šatijai“), Raimondas Ušeckas (s. b. „Upėtakis“), Marija ir Bronius Augoniai (s. b. „Užupiai“).

Geriausiai besitvarkančiomis sodų bendrijomis pripažintos s. b. „Atletas“ (pirmininkė Loreta Blažauskienė), s. b. „Lagūna“ (pirmininkė Janina Stasiukynienė) ir s. b. „Šatija“ (pirmininkas Česlovas Pijoraitis).

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: