Ištraukti LFF taurės turnyro ketvirtfinalio burtai
(c) Wikimedia Commons archyvo nuotr.

2011/12 m. Lietuvos futbolo federacijos (LFF) taurės pusfinalyje dalyvaus bent viena antrojo šalies diviziono – I lygos – komanda.

Tai paaiškėjo ketvirtadienį, spalio 20 d., Vilniuje ištraukus turnyro ketvirtfinalio burtus, kurie suvedė „Lifosą“ ir „REO“.

Tiek septintą vietą I lygoje užimanti Kėdainių „Lifosa“, tiek pirmenybių lyderis Vilniaus „REO“ pirmą kartą pateko tarp aštuonių stipriausių LFF taurės komandų. Abu I lygos klubai aštuntfinalyje pateikė staigmenas ir eliminavo A lygos ekipas. „Lifosa“ 5:1 namuose sutriuškino „Klaipėdos“ ekipą, o „REO“ svečiuose 2:1 privertė pasiduoti Tauragės „Taurą“.

A lygos lyderių trijulė LFF taurės ketvirtfinalyje rungtyniaus su čempionato vidutiniokais. Nugalėtojų titulą ginantis Panevėžio „Ekranas“ keliaus į kaimyninį Pakruojį ir susitiks su vietos „Kruoja“, daugkartinis taurės laimėtojas FBK „Kaunas“ išbandys jėgas su Marijampolės „Sūduva”, o sostinės „Žalgiris“ sieks atsirevanšuoti Gargždų „Bangai“ už pralaimėjimą praėjusių metų penktajame etape.

Ketvirtfinalio dvikovas visos komandos žais lapkričio 2 dieną. Pakruojyje ir Kėdainiuose – kur stadionai neturi dirbtinio apšvietimo – rungtynės prasidės 13 valandą, o Kaune ir Vilniuje bus žaidžiamos vakare.

Ketvirtfinalio nugalėtojas paaiškės per vienerias rungtynes – prireikus, komandos žais pratęsimą ir muš 11 metrų baudinius. LFF taurės pusfinalio burtai ir rungtynės vyks kitąmet.

2011/12 m. sezone LFF taurės turnyre iš viso rungtyniavo 65-ios ekipos iš visų Lietuvos futbolo pirmenybių.

LFF taurės ketvirtfinalio (VI etapo) burtai:

(Rungtynės vyks lapkričio 2 d., laikas preliminarus)

57. Pakruojo „Kruoja“ – Panevėžio „Ekranas“ (13 val.);

58. Kėdainių „Lifosa“ – Vilniaus „REO“ (13 val.);

59. Vilniaus „Žalgiris“ – Gargždų „Banga“ (18 val. 30 min.);

60. FBK „Kaunas“ – Marijampolės „Sūduva“.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: