(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

2011 m. liepos 26 d. Panevėžyje prasidės festivalis „Jaunimo laisvės dienos“, kurio metu įvairaus amžiaus jauni žmonės iš visos Lietuvos turės galimybę atsiskleisti per keturias skirtingas menų sritis: dailę, šokį, teatrą ir muziką.

Keturias dienas (liepos 26-29 d.) Panevėžyje šurmuliuos jaunieji Lietuvos menininkai, bandydami įrodyti, kad jie yra geriausi ir talentingiausi.

Festivalį pradės „Muzikantų turnyras“, kurio metu dalyviams reikės ne tik parodyti savo paruoštus numerius, bet ir atlikti improvizacijas.

Liepos 27 d. įvyks „Teatralų turnyras“, kuris bus nenuspėjamas ir kupinas įvairių netikėtumų. Daug geros nuotaikos bei intriguojančios kovos tikimasi sulaukti liepos 28 d. vyksiančiame „Šokėjų turnyre“.

Paskutinis, tačiau tikrai ne pats prasčiausias „Dailininkų turnyras“ prasidės liepos 29 d., jame bus galima pamatyti visą jaunųjų dailininkų fantaziją ir išradingumą. Taip pat liepos 29 d. įvyks viso festivalio baigiamasis koncertas, kurio metu scenoje pasirodys po tris geriausius jaunuosius menininkus iš kiekvieno turnyro bei svečiai iš Estijos.

Jauniesiems kūrėjams svarbu ne tik nugalėti, bet ir sulaukti aplinkinių žmonių palaikymo ir pripažinimo.

Eurodesk Lietuva informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: