(c) stock.xchng archyvo nuotr.

Jaunimo organizacija Darbas (JOD) – didžiausia jaunimo organizacija Lietuvoje, įsikūrusi 2003 metais ir vienijanti daugiau nei 3000 narių. Kauno skyriuje šiuo metu yra 215 narių.

Organizacija užsiima įvairia veikla. Pirmiausia, orientuojamasi į jaunimo užimtumą – jaunuoliai gali realizuoti savo idėjas, organizuoti renginius, socialines akcijas, kurti projektus. Antra, organizacija užsiima švietėjiška veikla – organizuoja įvairius mokymus, seminarus, viktorinas. Trečia, JOD veikia ir tarptautiniu mastu – dalyvaudama tarptautiniuose projektuose, priklausydama tarptautinei jaunimo organizacijai Young Democrats fot Europe. Galiausiai, Jaunimo organizacija Darbas – tai visų Lietuvos rajonų jaunimą vienijanti organizacija, kuri padeda susirasti draugų, veikti ir tobulėti.

Kauno miesto skyrius pastaruosius metus skyrė komandos atnaujinimui. Siekiant padidinti naujos komandos tarpusavio supratimą ir darbo komandoje kokybę, šį rudenį organizacija aktyviai dalyvavo JOD nacionalinio lygmens projekte, kuris susidėjo iš trijų etapų: politinė pilietinė viktorina apskričių centruose, Mokomasis Lietuvos Respublikos Seimas ir nacionalinė „Apuoko“ viktorina. Šį projektą rėmė Jaunimo reikalų departamentas. Projektas buvo labai aktualus jaunimui, besidominčiam politine veikla, nes jo metu buvo galima susipažinti su Lietuvos Respublikos vyriausybe ir jos veikla.

Prie organizacijos gali prisijungti visi entuziastingi ir kūrybingi jaunuoliai nuo 14 iki 29 metų. Lengviausias būdas įstoti – organizacijos internetiniame tinklalapyje (www.jod.lt) susirasti skyriaus, į kurį norite įstoti, pirmininką, jo kontaktus ir su juo susisiekti. Pirmininkas pakvies į skyriaus susitikimą ir supažindins su visa įstojimo procedūra.

Kadangi organizacija neapsiriboja konkrečia veikla, čia atėjęs jaunas žmogus gali realizuoti save toje srityje, kuri jį iš tiesų domina. Organizacijoje nekeliami specialūs reikalavimai nariui, todėl JOD narių įvairiapusiškumas lemia platų veiklų spektrą.


VIZITINĖ KORTELĖ

  • Interneto svetainė: www.jod.lt
  • JOD pirmininkė Kaune: Deimantė Greičiūnaitė
  • Kontaktai: deimante.greiciunaite@gmail.com, tel.: +370 605 71778, faks.: 20 89 11
  • Būstinės adresas: Laisvės al. 46, 3 aukštas (Darbo partijos būstinė)
Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: