(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Jei ateityje planuoji studijuoti žurnalistiką ar tiesiog mėgsti rašyti visuomenei aktualiomis temomis ir jauti, kad sekasi – ši programa kaip tik Tau! Įsitraukęs į ją dar prieš pradėdamas žurnalistinį darbą turėsi unikalią progą susipažinti su visuomeniniais reiškiniais iš vidaus: gausi informaciją iš pirmų lūpų, Tau padės, konsultuos kompetentingi ekspertai, o nuolat vertinamas Tavo praktinis darbas atvers kelią į nepamirštamus keturių dienų interaktyvius mokymus.

Nesnauski ir paskubėk užsiregistruoti tinklalapyje http://www.zmogui.lt/jaunieji-zurnalistai bei užpildyti dalyvio anketą. Gavęs patvirtinimą apie sėkmingą anketos užpildymą, lauki – su Tavimi bet kokiu atveju bus susisiekta ir pranešti pirminės atrankos rezultatai. Užpildytų anketų lauksime iki liepos 25 dienos.

Dalyvių anketą pildyti ir programoje dalyvauti kviečiami 9 –12 klasės moksleiviai arba 1 kurso žurnalistikos, lietuvių filologijos studentai. Anketas užpildę vyresni asmenys, kitų specialybių studentai – taip pas bus vertinami, bet pirmenybė teikiama nurodytų klasių, specialybių asmenims.

Jei pateksi tarp 30 stipriausių dalyvių – galėsi toliau dalyvauti Nacionalinėje socialiai atsakingų jaunųjų publicistų ugdymo programoje ir konsultuojantis su projekto komanda atlikti praktines užduotis. Geriausių 24 praktinių užduočių autoriai savo tobulinimąsi pratęs interaktyviuose išvažiuojamuose keturių dienų mokymuose.

Šiuo metu aktualaus kvietimo dalyvauti Nacionalinėje socialiai atsakingų jaunųjų žurnalistų programoje sąlygos: išvažiuojamieji mokymai vyks anglų kalba, tad pretenduojantys dalyvauti programoje turi turėti bendravimo ir rašymo šia kalba įgūdžius.

Jaunimo reikalų departamento informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: