Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Prezidentas Barackas Obama (Barakas Obama) savo santuokos su žmona Michelle (Mišel) 20 metų sukaktį trečiadienį paminėjo romantiška žinute, kurią pirmajai šalies poniai ir, tuo pačiu, 20 mln. kitų vartotojų, pasiuntė per socialinį tinklą “Twitter”.

“Prieš dvidešimt metų vedžiau savo gyvenimo meilę ir savo geriausią draugę. Laimingų metinių, Michelle”, – sakoma prezidento žinutėje, pasiųstoje iš paskyros @BarackObama.

Po valandos JAV pirmoji ponia, kuri “Twitter” turi 1,69 mln. draugų, iš paskyros @MichelleObama atrašė: “Laimingų 20-ųjų metinių, Barackai. Ačiū, kad esi nuostabus partneris, draugas ir tėvas, kasdien. Aš tave myliu!”.

Obamos susituokė 1992 metų spalio 3 dieną.

Tačiau vakarienės žvakių šviesoje pirmoji pora surengti negalėjo, nes kaip tik tą dieną Kolorade vyko itin svarbūs pirmieji rinkimų kovos debatai, kuriuose B.Obama susirėmė su respublikonų kandidatu Mittu Romney (Mitu Romniu).

Ši dvikova vyko Denverio universitete vakarinėje Kolorado valstijoje, likus vos 33 dienoms iki lapkričio 6-ąją vyksiančių rinkimų,.

51 metų prezidentas neužmiršo savo antrosios pusės ir prasidėjus debatams: jis kreipėsi į Michelle, atsiprašydamas dėl neromantiškos aplinkos.

“Sveikinu jus, pone prezidente, su jūsų sukaktimi. Esu tikras, kad čia, su manimi, yra pati romantiškiausia vieta, kokią tik galite įsivaizduoti”, – pajuokavo jo varžovas per retą atsipalaidavimo akimirką šiuose debatus.

B.Obama užsiminė, kad savo santuokos metinių šventimą su žmona atidės iki savaitgalio.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: