KAFF pirmenybėse - "Celsio" ir "Fotofabriko" pergalės
(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Po dviejų savaičių pertraukos vėl tęsėsi LFF III lygos Kauno apskrities pirmenybių kovos. Sekmadienio popietę sužaistose dvejuose susitikimuose staigmenų neužfiksuota, o pergales vėl šventė dvikovų favoritėmis laikytos komandos.

Nukeltose penktojo turo rungtynėse susitiko „Fotofabriko“ ir „Nevėžis-2“ ekipos. Jau rungtynių pradžioje komandos apsikeitė greitais įvarčiais. Vėliau žaidimas kiek nurimo, tačiau kauniečiai kėliniui artėjant į pabaigą vėl įsiveržė į priekį.

Po pertraukos aikštės šeimininkų pelnytas, antrasis šiame mače Sauliaus Urbonavičiaus, įvartis įtvirtino pergalę rezultatu 3:1.

Po šios pergalės „Fotofabriko“ futbolininkai išlieka penktoje vietoje turėdami savo sąskaitoje 12 taškų, o Kėdainių ekipa smuktelėjo laipteliu žemyn ir atsidūrė dešimtoje lentelės pozicijoje.

Trečiąją pergalė iš eilės ir aštuntąją pirmenybėse iškovojo Kauno „Celsio“ ekipa. KAFF pirmenybių lyderiai rezultatu 2:0 pranoko lentelės viduryje esančia Kauno „Hegelmann Litauen“. Nugalėtojams po įvartį pelnė Artūras Karmazinas ir Audrius Kšanavičius.

Artimiausios KAFF pirmenybių rungtynės bus žaidžiamos šį ketvirtadienį. Jurbarko „Vulkanas“ savo aikštėje priims lyderį „Celsį“, o dar penki susitikimai bus žaidžiami savaitgalį.

KAFF pirmenybių statistika

07 24

29. „Fotofabrikas“ (Kaunas) – „Nevėžis-2“ (Jurbarkas) 3:1 (2:1)

Teisėjas – G. Mažeika, 30 žiūrovų.

Įvarčiai: 6,80 min. S. Urbonavičius, 30 min. A. Pečeliūnas („Fotofabrikas“).

8 min. A.Lukoševičius („Nevėžis-2“).

Įspėjimai: 53 min. M. Bartašiūnas, 55 min. K. Vasiliauskas („Fotofabrikas“).

Pašalinimas: 53 min. D.Barkauskas („Fotofabrikas“)

63. „Hegelmann Litauen“ (Kaunas) – „Celsis“ (Kaunas) 0:2 (0:1)

Teisėjas – A.Dapkus, 50 žiūrovų.

Įvartis: 28 min. A.Karmazinas, 88 min. A.Kšanavičius („Celsis“).

Įspėjimas: 76 min. D.Šuliauskas, 76 min. D.Brazauskas („Celsis“).

KAFF.lt informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: