(c) Kaunas.lt archyvo nuotr,

Antradienį Kauno miesto savivaldybės meras Andrius Kupčinskas padėkojo Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos pareigūnams, kurie likvidavo škvalo padarinius.

„Yra du nenuginčijami faktai. Pirmasis liudija, kad stichija niekada nepraneša apie savo ketinimus. Antrasis teigia, jog visuomenė iš visų tarnybų labiausiai gerbia ugniagesius. Ugniagesiai ir stichijos visada yra susiję. Jeigu mus netikėtai užklumpa potvynis, uraganas, gaisras, pūga ar dar kokia griūtis, mes žinome vieną gerą žodį, galintį atidaryti išsigelbėjimo vartus. Tikrai ne „Sezamai atsiverk”, daug paprastesnį – ugniagesiai. Nuoširdžiai jums dėkoju už jūsų pasišventimą, už visada laiku ir puikiai atliekamą darbą, už jūsų pastangas padaryti viską, kad padėtumėt žmogui ir miestui”, – sakė meras A. Kupčinskas, įteikęs padėkas ugniagesiams.

Jau anksčiau buvo nuspręsta Kauno ugniagesiams gelbėtojams iš Savivaldybės administracijos direktoriaus rezervo fondo skirti 30 tūkst. litų. Už juos numatyta įsigyti du naujus motorinius grandininius pjūklus ir atsarginių grandinių komplektą bei keturis naujus dyzelinius vandens pumpavimo siurblius su papildoma įranga.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: