(c) Stock.xchng archyvo nuotr

Viešosios tvarkos tarnybos darbuotojai spalio 4-8 dienomis surašė 12 administracinės teisės pažeidimų protokolų, kurie išsiųsti nagrinėti administracinei komisijai.

Septynis protokolus tarnybos darbuotojai surašė už transporto priemonės statymą ant vejos ir šaligatvių. Po vieną protokolą buvo surašyta už komunalinio atliekų konteinerio pastatymą ant vejos, už Miestų ir kitų gyvenamųjų vietovių želdinių apsaugos taisyklių pažeidimą, už civilinės pirotechnikos priemonių naudojimą nuo 23 iki 7 valandos, neturint Savivaldybės nustatyta tvarka išduoto leidimo, už išorinės vaizdinės reklamos skleidimą be Savivaldybės nustatyta tvarka išduoto leidimo, už Prekybos viešoje vietoje taisyklių pažeidimus.

Viešosios tvarkos tarnybos darbuotojai Gyvenamųjų namų bendrijų pirmininkams išsiuntė kvietimus atvykti į Viešosios tvarkos tarnybą dėl Komunalinių atliekų tvarkymo taisyklių pažeidimo.

Tarnybos darbuotojai nuolat gauna įvairiausių kauniečių skundų. Praėjusią savaitę pagal piliečių skundus telefonu, buvo apžiūrėtas Labūnavos gatvės namas, kurio gyventojai skundėsi dėl Tvarkymo ir švaros Želdinių tvarkymo, priežiūros ir apsaugos taisyklių pažeidimų. Dėl miesto teritorijoje laikomų balandžių ir vištų skundėsi Vievio gatvės gyventojai. Apsilankyta Laisvės alėjoje, Vilniaus, Vytauto, M. K. Čiurlionio, Bažnyčios, Aukštaičių gatvėse, dėl atliekų ir prekybos viešoje vietoje taisyklių pažeidimų.

Aušra Kriaučiūnaitė Partikienė

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: