(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Jeigu kažkas imtų ir pasakytų, kad Kaune nėra ką veikti, jis būtų neteisus, nes šis savaitgalis laikinojoje sostinėje – ypatingas. Tokios masinių renginių gausos Kaunas jau seniai nėra matęs. Jeigu visgi kažkas nežino, kas vyksta Kaune šį savaitgalį, padėsiu susigaudyti.

Penktadienį prasidėjo jau dvidešimtas “Kaunas Jazz”, kuris tęsis iki pat gegužės 3 dienos. Šis tarptautinis festivalis Kaune yra ypač laukiamas, o jo renginių programą galite rasti čia.

Dvi dienas Kaune vyks tarptautinės sportinių šokių varžybos „Gintarinė pora 2010″ – tai pasaulio reitingo standartinių ir Lotynų Amerikos šokių varžybos, tarptautinės jaunimo, jaunių ir jaunučių varžybos. Šio renginio programa pateikta čia.

Šeštadienį nuo 11 val. ryto Kaune prasidėjo Žalgirio 3 kart 3 krepšinio turnyras, kuris tęsis iki pat vakaro. Šiemet šis turnyras sulaukė net 230 komandų iš visos Lietuvos. Žiūrovai ir praeiviai galės stebėti ne tik gatvės krepšinio kovas, bet ir pasiklausyti koncerto bei pamatyti Kauno “Žalgirio” krepšininkus.

Nuo 12 val. mieste prasidėjo Vilniuje jau puikiai žinomi Gatvės Muzikos Dienos renginiai, kurie kauniečius ir miesto svečius linksmins visą šeštadienį. Dieną veiksmas daugiausiai vyks Laisvės alėjoje, o vakarop persikels į miesto klubus. Gatvės muzikos dienos programą rasite čia.

Šeštadienį Lietuvoje minima tarptautinė nedarbo diena, o sekmadienį Motinos diena, todėl šia proga gegužės 2 ir 3 dienomis Kaune vyks įvairūs renginiai, skirti mūsų mylimoms mamoms. Renginių programą rasite čia.

Jau nekalbant apie kitus mieste vyksiančius renginius, šis savaitgalis išties išskirtinis, todėl nesėdėkite namie ir nesakykite, jog Kaune nėra ką veikti. Gero savaitgalio ir geros nuotaikos visiems.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: