(c) KaunoZinios.lt archyvo nuotr.

Lapkričio 16 dieną, 18 val. restorane “Pizza Jazz” (Laisvės al. 106) vyks jau šeštoji atvira „Kauniečių tribūnos“ diskusija tema: “Kaip Kaunas pasiruošęs priimti turistus”.

Kauniečių tribūnos” svečiai:

Arijandas Šliūpas – Kauno oro uosto generalinis direktorius (nuo 2007m.), turintis daugiau kaip dešimties metų patirtį logistikos ir transportavimo srityse tarptautinėse kompanijose.Kauno Oro uoste sėkmingai didinantis keleivių ir krovinių srautus kiekvienais metais.

Sigitas Sidaravičius – Kauno regiono turizmo informacijos centro direktorius.Dirbantis turizmo srityje jau 11 metų. Lietuvos turizmo informacijos centrų asociacijos tarybos narys.

Planuojama diskusijos trukmė – 1,5-2 val. Renginys yra viešas ir nemokamas, laukiami visi aktyvūs kauniečiai ir miestu besidomintys piliečiai.

„Kauniečių tribūna“ – tai aktyviausių Kauno visuomenės piliečių, politikų, verslininkų, kultūrinio gyvenimo atstovų diskusijos su kauniečiais įvairiose Kauno miesto viešosiose erdvėse. Kas dvi savaites su kauniečiais susitikti pakviesime vis kitą iškilų kaunietį pasidalinti mintimis apie Kauno vystymosi tendencijas, miesto kultūrinį, akademinį gyvenimą. Į diskusijas bus įtraukti labai įvairūs pranešėjai, siekiant pažvelgti į Kauną, šio miesto galimybes ir iššūkius, kuo platesne perspektyva. Visą informaciją apie artėjančias diskusijas, kaip ir buvusių diskusijų apibendrinimus galėsite rasti naujienų portale www.kaunozinios.lt.

“Kauniečių tribūnos” organizatoriai – viešoji Įstaiga “Verslo iniciatyva”. Detalesnę informaciją apie renginį galite gauti tel. 867813788 arba el.paštu karolis@vini.lt.

Renginių ciklą iš dalies finansuoja Kauno miesto savivaldybė.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: