Kauno miesto savivaldybė organizuos Kalėdinį labdaros vakarą
(c) Kaunas.lt archyvo nuotr.

Kauno miesto savivaldybė tęsia tradicijas ir jau 22-ąjį kartą organizuoja Kalėdinį labdaros vakarą, gruodžio 27 dieną vyksiantį Kauno rotušėje.

Šiais metais surinktos lėšos bus skiriamos onkologinėmis ir sunkiomis retomis ligomis sergantiems vaikams, kurie gydomi Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Kauno klinikų Vaikų ligų klinikoje.

Miesto meras Andrius Kupčinskas visus kviečia dalyvauti labdaros vakare ir taip padedant tiems, kuriems pagalba reikalinga labiausiai.

„Mieli kauniečiai, miesto įmonių vadovai, verslininkai, kviečiu paremti tradicinį labdaros vakarą, kuriame surinktos lėšos bus skirtos vaikams. Tikiu, jog būtent Jūs pagelbėsite mažiesiems ligoniams ir prisidėsite prie efektyvesnio jų gydymo“, – sakė meras A. Kupčinskas.

Pernai prieš renginį įvairios įmonės ir fiziniai asmenys buvo paaukoję daugiau kaip 96 tūkstančius litų. Per labdaros vakaro metu vykusį meno dirbinių aukcioną, kurį tradiciškai globojo miesto mero žmona Jurgita Kupčinskienė, buvo paaukota daugiau kaip 22 tūkstančiai litų, o visa surinkta suma siekė 119 710 litų.

Kalėdinio labdaros vakaro metu labdarių lauks puiki meninė programa, meno kūrinių aukcionas, vaišės, šokiai ir puiki nuotaika. Vakaro svečiams dainuos miuziklų karalienė Lana Gordon, lauks kitos staigmenos.

Šiemet prie paramos organizavimo taip pat prisideda ir tarptautinė Kalėdų labdaros mugė, kurią organizuoja Tarptautinė Vilniaus moterų asociacija kartu su užsienio šalių diplomatinėmis bei verslo bendruomenėmis.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: