Jau nuo vasario 21 d. prasidėjo registracija į didžiausią pramogų ir sporto renginį Kaune – “Kauno miesto studentų lygą 2011” (KMSL). Šiais metais lygos organizatoriai, Kauno technologijos universiteto Studentų atstovybė (KTU SA), ne tik kviečia burti komandas ir dalyvauti turnyre, bet ir kovo 4 d. švęsti jubiliejinį 10-ąjį KMSL gimtadienį.

“Kauno miesto studentų lygoje 2011” Kauno aukštųjų mokyklų studentai susirungs keturių tradicinių sporto šakų varžybose: boulingo, biliardo, dažasvydžio ir kartingų. Kiekviena komanda, nepaisant jos pasirodymo vienoje ar kitoje rungtyje, dalyvaus visuose keturiuose išbandymuose. Vėliau pagal atskirų rungčių taškų sumą bus išrinkta geriausia Kauno komanda.

“Kiekvienais metais sulaukiame vis daugiau norinčiųjų dalyvauti turnyre. Per pastaruosius ketverius metus dalyvių pagausėjo daugiau negu keturis kartus. Pernai varžėsi net 267 komandos, t. y. daugiau negu pusantro tūkstančio studentų. Manome, kad šiais metais dalyvių tikrai bus nemažiau, juk vieno dalyvio mokestis – tik 35 litai už daugiau nei du mėnesius kovų ir įnirtingų žaidimų”, – įsitikinęs KMSL organizatorius Povilas Navickas.

Be šių keturių smagių rungčių, adrenalino ir azarto, organizatoriai žada ir gausybę puikių prizų. Nugalėtojų komanda šiemet džiaugsis Kauno vaizdu iš paukščio skrydžio – pagrindinį prizą įsteigę “Skrydžiai oro balionu” garantuoja nepakartojamas akimirkas. Jiems taip pat atiteks stiklinė pereinamoji KMSL taurė ir daugybė kitų rėmėjų prizų. Bus apdovanota ir įdomiausią pavadinimą sugalvojusi komanda bei atskirų rungčių nugalėtojai, antrosios ir trečiosios vietos laimėtojai.

Kauno studentams, norintiems dalyvauti šioje lygoje, tereikia suburti 6 asmenų komandą ir registruotis interneto puslapyje www.kmsl.lt.

Jubiliejinis KMSL atidarymas vyks kovo 4 d. 20 val. naktiniame klube “Combo” (Raudondvario pl. 107). Užsiregistravusiems KMSL dalyviams įėjimas į renginį nemokamas. Organizatoriai žada gerą nuotaiką, šokius iki paryčių ir fejerverkus. Atidaryme taip pat bus traukiami burtai, kurie lems komandų varžovus.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: