(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Pastaruoju metu kauniečiai ėmė gauti sąskaitas, pasirašytas UAB „Renovinta“. Jose rašoma, kad spalio mėnesį bus atliekami vandentiekio valymo darbai, todėl už būsimus darbus būtina sumokėti iki nurodytos dienos.

Vienai kauniečių šeimai atsiųstame rašte nurodoma, kad už vandentiekio valymą spalio mėnesį reikia sumokėti iki rugsėjo 26 dienos ir nurodoma suma už darbus – 44.23 lito.

Nurodyta ir sąskaita Nr. LT 397011700072504537. Kuriame banke yra ši sąskaita, nenurodyta. Visa tai „patvirtinta“ atspaudu, kuriame įrašas: UAB „Renovinta“ ir pavardė Denis Volovsky ir „Kauno vandenų“ adresas.

„Kauno vandenys“ informuoja, kad jokių vandentiekio valymo darbų spalio mėnesį neketina atlikti. „Kauno vandenys“ nesamdo bendrovės „Renovinta“ (apie ją internete nėra jokių duomenų), todėl akivaizdu, kad šiuos raštus siuntinėja sukčiai.

Kauno miesto savivaldybės interneto svetainėje kiekvieną dieną teikiama informacija apie „Kauno vandenų“ atliekamus darbus. Jokių sąskaitų „Kauno vandenys“ gyventojams nesiunčia, išskyrus įprastas – už sunaudotą vandenį,

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: