(c) Organizatorių archyvo nuotr.

Druskininkuose stovyklavusi Kauno „Žalgirio“ komanda ruošėsi tolimesnėms sezono varžyboms. Anot ekipos trenerio Rimanto Grigo, Druskininkai yra puiki vieta tiek pailsėti, tiek pasirengti kovoms Eurolygos „Top 16“.

„Miškeliai, trasos, krepšinio salė – šiame mieste viskas vietoje, nereikia niekur važiuoti. Tuo pačiu didelis pliusas yra SPA centras, kuriame masažai ir baseinai leidžia ne tik atpalaiduoti raumenis, bet ir apsigydyti smulkias traumas“, – teigia Kauno „Žalgirio“ treneris Rimantas Grigas.

Tik keturias dienas Druskininkuose turinti Kauno komanda stengiasi maksimaliai išnaudoti poilsį. Per jas „Žalgirio“ žaidėjai ne tik treniruojasi, bet ir didelį dėmesį skiria reabilitacijai: eina į procedūras, mažinančias raumenų skausmus, ilsisi mineralinio vandens voniose, plaukioja baseinuose.

Komandos kapitonas Paulius Jankūnas pažymi, kad po intensyvaus varžybų grafiko poilsiaujant Druskininkuose gyvenimas tarsi sustojo, o masažai ne tik atpalaidavo, bet ir įnešė daug energijos ir jėgų tolimesnėms sezono kovoms.

Žalgiriečiai centre randa ir pramogų. Pirmadienio vakarą į tris komandas pasiskirstę žaidėjai kovojo boulingo aikštelėje. Nugalėjo „Žalgirio“ legionierių komanda, o apskritai geriausiai kėglius mušti sekėsi komandos legionieriui iš JAV Omarui Samhanui.

Pasak „Žalgirio“ trenerio, Druskininkų stovykloje ne tik „šlifuojami“ seni deriniai, bet ir įvedamos naujos strategijos.

„Pagrindinis tikslas išlieka tas pats – taisyti klaidas ir pagerinti žaidimą. Be to, yra ir naujos strategijos, nauji deriniai, kuriuos, tikimės, įgyvendinti „Top 16“. Komandoje nuotaika ir emocijos geros, vyrai nusiteikę kibti į atlapus visoms Eurolygos komandoms“, – pabrėžia R.Grigas.

Kauno „Žalgirio“ vadovai puikiai įvertino poilsio Druskininkuose galimybes ir žada čia organizuoti savo stovyklas ir ateityje.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: