Nuo spalio 21 dienos kelionės autobusais tarp Kauno ir Vilniaus kainuos pigiau. Didžiausia Lietuvoje tolimojo susisiekimo bendrovė „Kautra“ siūlo šiuo maršrutu važiuoti už 16 litų.

Iki šiol įprastas autobuso bilietas važiuoti iš Kauno į Vilnių kainavo 23 litus. Nuo spalio 21 dienos bilietai į daugelį tarp šių miestų kursuojančių „Kautros“ autobusų kainuos tik 16 litų.

Iš Kauno į Vilnių ir atgal autobusai kursuoja net po 64 kartus per dieną. Tai yra labai patogu keleiviams, tarp didžiausių Lietuvos miestų dažnai keliaujantiems verslo, mokslo ar asmeniniais reikalais.

„Kautros“ rinkodaros direktorius Gintautas Pakusas pažymėjo, kad Seimui nuo šių metų pradžios panaikinus autobusų bilietams lengvatinį 5 proc. dydžio pridėtinės vertės tarifą (dabar jis siekia 21 proc.), padidėjo bilietų kaina.

„Sunkmečiu didėjančios kainos verčia keliaujančius mažinti savo kelionių skaičių. Norėdami paskatinti keleivius naudotis autobusais, organizuojame sumažintų kainų akcijas“, – sakė G.Pakusas.

Beje, autobusų keleiviai visuomet turi galimybę iki 5 proc. mažesne kaina pirkti bilietus internetu www.autobusubilietai.lt. Akcijų bilietai internete taip pat parduodami pigiau.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: