(c) Kaunas.lt archyvo nuotr.

Nuo gegužės 2 d. įsigalioja nauji 59-ojo Kauno AS – S.b. „Aronija“ ir 179-ojo Kauno AS – Arlaviškės autobusų bei 97-ojo AB „Urmas“ – Garliava maršrutinių taksi maršrutų eismo tvarkaraščiai. 103-iasis maršrutas – reorganizuojamas.

59-ojo maršruto Kauno AS – S.b. „Aronij“ autobusai nuo šiol bus vykdomi ne pagal 2, bet pagal 4 sezoninius eismo tvarkaraščius: nuo balandžio 15 d. iki birželio 30 d. pavasario, nuo liepos 1 d. iki rugpjūčio 31 d. vasaros, nuo rugsėjo 1 d. iki spalio 15 d. rudens ir nuo spalio 16 d. iki balandžio 14 d. žiemos. Darbo dienomis 10 min. ankstinamas pirmojo reiso išvykimas, o iš Kauno autobusų stoties (Kauno AS) 14:40 ir 17:20 val. išvykstantys autobusai išvažiuos 5 min. vėliau. Taip pat pridedamas papildomas naujas reisas, kuris bus vykdomas pavasario, rudens ir žiemos laikotarpiu. Autobusai papildomu reisu iš Kauno AS darbo dienomis išvyks 12:50 val. Atitinkamai keičiasi laikai ir nuo „Aronijos“.

179-ojo maršruto Kauno AS – Arlaviškės autobusai iš Kauno AS vietoj 6:00 ir 14:00 val. išvyks 6:20 ir 14:05 val. Vasarą pridedamas papildomas reisas, iš stoties išvykstantis darbo dienomis 5:45, o iš Arlaviškių – 6:25 val. Atitinkamai keičiasi ir kitų reisų išvykimo laikai iš Arlaviškių.

97-ojo maršrutinių taksi maršruto AB „Urmas“ – Garliava tvarkaraštis keičiasi nežymiai: keičiami išvykimo laikai, šiek tiek trumpinamas maršruto darbo laikas.

103-iasis autobusų maršrutas Kauno pilis – Muniškiai reorganizuojamas ir važiuos trimis trasomis: iki sodų bendrijos „Lokomotyvas“, iki Sitkūnų pro Naujuosius Muniškius ir iki Babtų pro Naujuosius Muniškius ir Sitkūnus. Poilsio dienomis autobusai važiuos iki Babtų užsukant į sodų bendriją „Lokomotyvas”, toliau – pro Naujuosius Muniškius ir Sitkūnus.

Maršruto trasa iki Babtų: Kauno pilis – Jurbarko g. – Linkuvos g. – Panerių g. – Varnių g. – Žemaičių pl. – rajoninis kelias E85 – Naujieji Muniškiai – Muniškiai – Juodoniai – Sitkūnai – rajoninis kelias E85 – Babtai.

Atkreipiame dėmesį, kad Muniškių, Juodonių ir Sitkūnų gyventojai, nuo gegužės 2 d., norėdami pasiekti Kauną, autobuso turi laukti kitoje, negu iki šiol, gatvės pusėje.

Naujuosius tvarkaraščius ir trasas žemėlapyje rasite internete – www.marsrutai.lt/kaunoraj.

Maršrutai.lt informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: