© Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Kelly Osbourne (Keli Osborn) patvirtino, kad susižadėjo su ilgamečiu draugu Matthew Mosshartu (Metjumi Mošartu).

Popmuzikos žvaigždė ir televizijos persona papasakojo, kad M. Mosshartas, veganiškų kepinių šefas, neseniai per atostogas Karibuose priklaupė ant vieno kelio ir paprašė jos būti jo nuotaka.

Demonstruodama žėrintį sužadėtuvių žiedą neseniai surengtoje žurnalo “Hello!” fotosesijoje, K.Osbourne sakė: “Niekada nesijaučiau tokia artima žmogui, niekada. Žmonės sako, kad mes priklausomi vienas nuo kito, bet mes tiesiog norime visą laiką būti kartu”.

Rokerio Ozzy Osbourneo (Ozio Osborno) 28 metų duktė taip pat atskleidė, kad jos sužadėtuvių žiedas jai kelia ypač brangius prisiminimus, nes buvo sukurtas taip, kad atrodytų kaip vienas jos tėvo papuošalų: “Jo dizainas sukurtas taip, kad jis atrodytų kaip auskaras, kurį nešiojo mano tėvas. Kai buvau maža, pakeldavau pirštą prie jo ausies ir sakydavau: “Noriu tokio žiedo”. Dabar tokį turiu”.

K.Osbourne su M.Mosshartu susipažino per supermodelio Kate Moss (Keit Mos) vestuves 2011 metais. Jos vyro rokerio Jamie Hinceo (Džeimio Hinso) kolegė roko grupėje “The Kills” yra būsimo jaunikio sesuo Alison Mosshart (Elison Mošart).

Pirmieji gandai apie sužadėtuves pasklido dar per Kalėdas, bet K.Osbourne, kuri anksčiau buvo susižadėjusi su modeliu Luke’u Worrallu (Luku Voralu), tada “Twitter” parašė: “NetikėkViskuoKąSkaitai”.

Rekomenduojame

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.
 
Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: