(c) Kaunas.lt archyvo nuotr.

Vakar Kaunas džiaugėsi ypač tvankiu vasarišku oru, tačiau tas džiaugsmas tęsėsi tik iki vakaro. Maždaug 20 val. kauniečius ir priemiesčių gyventojus užklupo seniai neregėta liūtis, kuri akimirksniu miestą pavertė dideliu ežeru.

Kaip teigia Kauno miesto savivaldybės tinklalapis Kaunas.lt, praūžusi liūtis Kaune sukėlė ant kojų ne tik komunalininkus ir gelbėtojus. Visą naktį Kaune dirbo „Kauno vandenų“ tarnybos ir ugniagesiai – gelbėtojai, kuriems teko evakuoti 9 žmones, kai užsikišo pralaida už Amalių ir greitai pakilo vandens lygis.

Tokia seniai matyta gamtos išdaiga ne tik privertė nutraukti koncertą, vykusį Kauno amfiteatre, bet ir, kaip teigia kauniečiai, laikinai paralyžiavo vieno mobiliojo ryšio operatoriaus darbą. Dėl to kauniečiai negalėjo prisiskambinti daugiau nei valandą.

Kaunas.lt duomenimis, penktadienį eismas uždarytas nuovažoje nuo tilto per Nerį šalia Jonavos gatvės. Didžiulė nuošliauža žemėmis užpylė važiuojamąją kelio dalį. Į įvykio vietą yra išvykę Savivaldybės specialistai.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: