© ugoprojektai.lt archyvo nuotr.

Birželio viduryje Klaipėdoje pradės veikti „SKY21 terrace by BarBar’a“. Vieta yra įspūdinga ne tik matomu uostamiesčio panoramos vaizdu, bet ir tuo, kad bus įrašyta į Lietuvos rekordų knygą kaip aukščiausiai įrengta atvira maitinimo vieta.

„Amberton“ viešbučio K pastate, 21 – ame aukšte įsikūrusi pasilinksminimų erdvė „SKY21 terrace by BarBar’a“ duris atvers viename aukščiausių Klaipėdos taškų, 70 metrų aukštyje. Tai vienintelė, analogo neturinti vieta Lietuvoje, iš kurios matoma įspūdinga Klaipėdos panorama – uostas, Kuršių marios, Baltijos Jūra, senamiestis ir visi gražiausi miesto panoramos reginiai.
„SKY21 terrace by BarBar’a“ – nauja UAB „Ugo projektai“ investicija.

Įmonės vadovas Rimvydas Rukaitis teigė, kad sėkminga verslo plėtra įtakoja sekantį sprendimą – bendrovės pavadinimo keitimą.

„Esame įgyvendinę ne vieną dėmesio sulaukusį projektą, turintį sąsajų su „BarBar’a” vardu. Tai ir prieš du metus atidarytas Palangos paplūdimio ar kokteilių baras Kauno Senamiestyje. Taip pat prieš metus uostamiestyje pradėjęs veikti naktinis klubas“, – sakė verslininkas.

Anot jo, „BarBar’a” vardas jau yra tarsi kokybiškų, atraktyvių pasilinksminimų simbolis, todėl numatyta tiek tolimesnė įmonės, tiek šio prekės ženklo plėtra.

R. Rukaičio teigimu, „SKY21 terrace by BarBar’a” gali tapti vienu žinomiausių „Ugo projektai“ darbų. Pagrindinės terasos patalpos ne tik atnaujintos, o jas dengs specialus stogas, turėsiantis suvaldyti gūsingus pajūrio vėjus. Iki rugsėjo pabaigos dirbsiančios įstaigos konstrukcijos kurtos maždaug pusmetį.

„Tai nebus tik pasisėdėjimų vieta. Organizuosime ir gyvos muzikos vakarus, ir didelius, iššūkių reikalaujančius vakarėlius“, – sakė pašnekovas.

„SKY21 terrace by BarBar’a” projekto vadovas ir idėjos autorius – vienas populiariausių Lietuvos didžėjų Audrius Kolesnikovas, dar žinomas Driule XL vardu. „SKY21 terrace by BarBar’a“ taps multikultūrine laisvalaikio ir pasilinksminimo vieta su rytiniais jogos užsiėmimais ar vakariene šviečiant pilnačiai, akustiniais koncertais ar madų šou, žinomais pasaulio didžėjais ir pramoginių šokių čempionais.

Visa tai ir dar daugiau galėsite gauti pakilę į pozityviausią 21 aukštą“, – sakė jau keletą metų ryškius OXY klubinius renginius organizuojantis didžėjus,
Anot Audriaus Kolesnikovo, pirmoji Lietuvoje linksmybių erdvė po atviru dangumi dangoraižyje atsirado ne tik ieškant originalių sprendimų, bet ir todėl, kad daugelis vis dėlto nori būti aukščiau savo svajonių.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: