carhireljubljana.com archyvo nuotr.

Automobilių nuomos paslaugas dažniausiai renkasi iš užsienio atvykę labiau pasiturintys turistai bei poilsiautojai, kurie nori patys keliauti po jų pasirinktus miestus, objektus lankytinas vietas. Tai itin geras sprendimas, jei ketinama svetimoje šalyje svečiuotis šiek tiek ilgesnį laikotarpį ir savarankiškai apžiūrėti norimus objektus, kurie galbūt nutolę ganėtinai toli vienas nuo kito.

Tačiau ne visi išgali nuomotis automobilį arba jų kelionė žymiai trumpesnė, o galbūt gerai nemokama užsienio kalbos, kad galėtu savarankiškai keliauti, todėl kai kurie poilsiautojai renkasi pigesnį sprendimą – varginančias ekskursija su gidais: prakaito kvapą pilname žmonių autobuse, nuolatinį skubėjimą ir tik akimirkai pastebimus žymius objektus. Ekskursijos su grupe ir gidu nesuteikia galimybės ilgiau stabtelti prie jums labiau patikusio paveikslo ar architektūros kūrinio, atsipūsti būtent tada, kada norite jus, suplanuoti ekskursijos grafiką su lankytinais, juks įdomiais objektais tokį, kokio būtent jus norite. Taip dažniausiai prarandama galimybė ilgiau apžiūrėti būtent jus dominančius objektus, patirti tikrąjį atostogų malonumą bei atsipalaidavimą, jausti, kad viską kontroliuojate tik jums ir ne kas kitas.

Žinoma, ekskursijos su grupe ir gidu pigesnės ir paprastesnės, nes nebereikia niekuo rūpintis. Viskas suplanuota, visur bus nuvežta, aprodyta, papasakota keliomis kalbiomis, busite pavalgydinti ir apgyvendinti nakčiai viešbutyje. Per trumpą laiką pamatysite itin didelį kiekį lankytojų vietų ir objektų. Tačiau tai ne visiems priimtina dėl įvairių priežasčių: nepatinka keliauti su svetimais žmonėmis, nepatinka nuolatinis skubėjimas, netinka ekskursijos plane lankytini objektai, vyrai dažniausia nori patys vairuoti automobilį, pasirinkti trumpesnį maršrutą ir t.t. Todėl kiti renkasi savarankišką atostogų praleidimo būdą pasirenkant automobilių nuomos paslaugą. Automobilių nuoma lyginant su kelione turistiniu autobusu žymiai brangesnė, tačiau turi svarių privalumų: naujas, tik jums skirtas jūsų norimo modelio saugus automobilis, kuris užtikrins itin patogią ir atpalaiduojančia kelionę tarp jūsų norimų objektų. Būtent dėl šių priežasčių, automobilių nuoma itin populiari labiau pasiturinčių turistų tarpe.

Automobilį patogu nuomotis ne tik iš užsienio atvykusiems turistams, bet ir iš užsienio atvykusiems tautiečiams emigrantams. Grįžti trumpam į Lietuvą greičiau su lėktuvu, tokiu būdu prailgėja atostogų laikas su šeima, nes nereikia išvažiuoti dviem dienom ankščiau, norint spėti grįžti į atostogų pabaigą. Žmogus gali rinktis visokio tipo automobilius, nuo ekonominių mašinų, iki limuzino klasės.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: