(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Kauno miesto savivaldybės Visuomenės sveikatos biuras, pasitinkant Pasaulinę psichikos prevencijos dieną, kuri minima spalio 10-ąją, organizuoja tradicinę konferenciją „Dirbame kauniečių psichikos sveikatos labui“. Konferencija įvyks 2010 m. spalio 5 d., 12 val., Kauno miesto savivaldybės Didžiojoje salėje (Laisvės al. 96, Kaunas).
Konferencija orientuota į mokyklų visuomenės sveikatos priežiūros specialistus, vaikų ugdymo įstaigų darbuotojus, asmens sveikatos priežiūros įstaigų darbuotojus, mokyklų ir poliklinikų psichologus, socialinius darbuotojus ir kitus specialistus, dirbančius psichikos sveikatos srityje. Į konferenciją kviečiami visi kauniečiai, kuriems rūpi visuomenės psichikos sveikata.
Vienas iš pagrindinių konferencijos akcentų – vaikų ir jaunimo psichikos sveikata. Bus aptariamos viena aktualiausių ir skaudžiausių problemų – patyčios. Iškeliamas bendravimo tarp kartų klausimas, kuris yra esminis, norint išugdyti stiprią asmenybę. Aptariamos galimybės ir formos padėti jaunam žmogui.

„Tikimės, jog jau tradicine tapusi konferencija padės rasti naujų galimybių ir sprendimų būdų gerinti kauniečių psichikos sveikatą. Dalinimasis gerąja patirtimi ir savo darbų pristatymas – labai svarbus kiekvieno specialisto darbui. Juk tik taip galim mokytis vieni iš kitų ir rasti tinkamiausių bei efektyviausių darbo formų, nusimatyti darbo prioritetus“, – teigė Kauno miesto svaivaldybės Visuomenės sveikatos biuro psichologė R. Vaitkienė.

Kauno miesto savivaldybės Visuomenės sveikatos biuro informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: