Konkursas - "Šiuolaikinio kario portretas"
(c) V.Ramono/KaunoZinios.lt nuotr.

Krašto apsaugos ministerija kartu su Nacionaline žurnalistų kūrėjų asociacija ir Lietuvos žurnalistų sąjunga vėl kviečia visus kuriančius dalyvauti konkurse „Šiuolaikinio kario portretas“.

Konkurse kviečiami dalyvauti ne tik žiniasklaidos atstovai, bet ir visi besidomintys Lietuvos kariuomene – rašantys ir kuriantys garso ir vaizdo medžiagą. Svarbiausia, kad ši medžiaga atitiktų konkurso tematiką ir būtų publikuota viešai.

Kiekvienas konkurso „Šiuolaikinio kario portretas“ dalyvis gali pateikti ne daugiau kaip tris darbus, skelbtus 2010 m. (nuo sausio 1 d. iki gruodžio 31 d.) laikotarpiu šalies periodinėje spaudoje (nacionalinėje, regioninėje ar rajoninėje), radijuje, televizijoje ar internete.

Skaitmenines darbų versijas iki 2011 m. rugpjūčio 29 d. prašome pristatyti į Lietuvos žurnalistų sąjungą (S. Konarskio 49, Vilnius) arba atsiųsti el. paštu info@lzs.lt.

Konkursas inicijuojamas pagal bendradarbiavimo sutartį pasirašytą Krašto apsaugos ministerijos, Nacionalinės žurnalistų kūrėjų asociacijos ir Lietuvos žurnalistų sąjungos.

Darbus, atsižvelgdama į darbų kūrybiškumą, originalumą, teksto kalbą, vertins Komisija, sudaryta iš Nacionalinės žurnalistų kūrėjų asociacijos, Lietuvos žurnalistų sąjungos ir Krašto apsaugos ministerijos atstovų.

Konkurso laureatai bus paskelbti ir apdovanoti piniginėmis premijomis rugsėjo 24 d., Lietuvos kariuomenės organizuojamo renginio žurnalistams „Žurnalistų žygis 2011“ metu.

Konkurso nuostatus galite rasti čia.

Krašto apsaugos ministerijos informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: