Artėjančios Valentino dienos proga KaunoZinios.lt kartu su kavinių tinklu „Presto“ skelbia konkursą, kurio metu kviečia visus kauniečius ir miesto svečius siūlyti idėjas, kur ir kaip Kaune galima praleisti Valentino dieną. Visi, norintys dalyvauti konkurse, savo idėjas nuo vasario 2 dienos gali siūlyti KaunoŽinios.lt facebook grupėje. Nuorodą į gerbėjų grupę galite rasti čia.

Vasario 9 dieną kartu su „Presto“ kolektyvu atrinksime originaliausias mintis. Tuomet jas pasiūlysime jums ir kartu išrinksime tris geriausias, kurių laukia šilti ir kupini meilės prizai. Geriausiomis idėjomis bus skelbiamos tos, kurios surinks daugiausiai jūsų balsų („patinka“). Vasario 14 dieną 11 val. ryto stabdysime balsavimą, sveikinsime visus su meilės diena bei paskelbsime tris nugalėtojus.

Nugalėtojams atiteks intriguojanti Arkadijaus Vinokuro knyga „Eroto glėbyje“. Taip pat pirmai vietai atiteks 900 g „Valentino“ arbatos, antrai vietai 600 g. „Valentino“ arbatos, o trečiai vietai 300 g. „Valentino“ arbatos iš „Presto“.

Balsuojantys taip pat nebus pamiršti, nes dviems iš jų bus įteikti paguodos prizai – po 100 g. „Valentino“ arbatos iš „Presto“.

Konkurso draugas: Kauno fanų puslapis “Facebook’e” http://www.facebook.com/kaunascity

Pasitikime šv. Valentiną su knyga bei kupinu meilės aromato arbatos puodeliu.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: