Konkurse neįgaliesiems - bilietai į

Konkursas, skirtas sunkią judėjimo negalią turintiems žmonėms (judantiems vežimėlio pagalba), pratęsiamas. Visi norintys dalyvauti konkurse ir laimėti bilietus į Europos krepšinio čempionato varžybas kviečiami tai daryti iki rugpjūčio 15 d. (imtinai).

Konkurso metu bus atrinkta 380 žmonių (190 neįgaliųjų ir 190 juos lydinčiųjų), galėsiančių stebėti rugpjūčio 31rugsėjo 18 d. Alytuje, Klaipėdoje, Panevėžyje, Šiauliuose, Vilniuje bei Kaune vyksiančias Europos vyrų krepšinio čempionato rungtynes.

Bilietus į čempionato varžybas skyrė 2011 m. Europos vyrų krepšinio čempionato organizacinis komitetas ir Lietuvos krepšinio federacija, o konkursą organizuoja Socialinės apsaugos ir darbo ministerija (SADM) bei Neįgaliųjų reikalų departamentas prie SADM.

Tokią negalios formą turintys žmonės, norintys dalyvauti konkurse ir laimėti bilietus į „EuroBasket 2011“ rungtynes, turėtų užpildyti anketą ir atsakyti į joje pateiktus klausimus apie šiais metais vyksiantį Europos krepšinio čempionatą, krepšinio istoriją, žinomus sportininkus, neįgaliųjų sporto žaidynes ir kitas sporto aktualijas.

Pildyti anketas ir jas teikti konkurso organizatoriams galima iki rugpjūčio 15 d. (imtinai). Specialiai sudaryta komisija atrinks teisingai užpildytas anketas, o jei jų bus daugiau nei numatyta bilietų, anketos dalyvaus burtų traukime, kuris būtų organizuojamas SADM. Taigi tik teisingai atsakiusieji į visus klausimus galės toliau varžytis dėl prizų – bilietų į Europos vyrų krepšinio čempionato rungtynes.

Burtų keliu atrinktiems konkurso laimėtojams bus išdalinti bilietai į Europos vyrų krepšinio čempionato rungtynes Vilniuje (60 bilietų), Kaune (70 bilietų), Panevėžyje (100), Klaipėdoje, Šiauliuose ir Alytuje (po 50 bilietų).

Norintieji užpildyti anketą ją gali rasti SADM bei Neįgaliųjų reikalų departamento interneto svetainėse www.socmin.lt ir www.ndt.lt (sekti reklaminius skydelius) arba adresu http://apklausa.unriis.lt/index.html.

Konkursas truks iki rugpjūčio 15 d. (imtinai). Laimėtojai, kurie galės stebėti čempionato rungtynes, turėtų paaiškėti rugpjūčio mėnesio antroje pusėje – data bus patikslinta vėliau.

Siekiant išvengti piktnaudžiavimo atvejų, kuomet rungtynes galėtų stebėti ne konkursą laimėję neįgalieji, o kiti, konkurso taisyklėse yra numatyta, kad konkurso organizatoriams susisiekus su laimėtojais (laimėjimo atveju), pastarieji per 5 dienas turės pateikti neįgalumo pažymėjimo kopiją kaip negalią patvirtinantį dokumentą. To nepadarius, bilietai nebus skiriami, o bus traukiami kiti laimėtojai.

Norėdami dalyvauti konkurse spauskite: http://apklausa.unriis.lt/index.html.

Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: