,,KTU INGENIUM‘11“ – tai trečius metus organizuojamas renginys, skirtas KTU studentams, norintiems išbandyti savo jėgas atliekant įvairias užduotis vienoje komandoje su įmonių atstovais. ,,KTU INGENIUM‘11“ vyks kovo 16 d., iškart po įmonių ir studentų kontaktų mugės ,,KTU Karjeros dienos“ dieninės dalies.

Renginyje dalyvauja drąsūs, aktyvūs, gebantys į įvairias problemas pažvelgti kūrybiškai, turintys savo nuomonę ir nebijantys jos išreikšti studentai. ,,Mano galva, žaidime atsakymai ar samprotavimai nebūtinai turi būti teisingi – svarbiausia atskleisti mąstymą.“ – komentavo vienas iš ,,KTU INGENIUM‘09“ laureatų Arūnas Eitutis.

Organizatoriai teigia, jog nereikia būti genijum, kad būtų galima dalyvauti ,,KTU INGENIUM‘11“. Registracija vyksta iki vasario 15 d. adresu www.karjera.ktu.lt. Daugiau informacijos www.karjerosdienos.lt.

,,Dauguma studentų nelinkę investuoti į save, o ir tiek patirties suteikiančių seminarų tikrai ne kiekvienas galėtų sau leisti, todėl tikrai verta dalyvauti ir stengtis laimėti“ – kuo ,,KTU INGENIUM‘11“ galėtų būti patrauklus studentams, samprotavo A. Eitutis.

Kovo 16 d. bus galima stebėti tiesioginę ,,KTU INGENIUM‘11“ transliaciją internetu.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: