(c) Organizatorių archyvo nuotr.

Visus besidominčius verslu ar jau kokia nors veikla užsiimančius jaunus žmones organizatoriai kviečia dalyvauti tarptautiniame studentų verslo forume „Pasaulinis verslo dialogas“, kuris vyks 2011 m. kovo 16 – 17 d. Vokietijoje, Kiolne. Tai viena didžiausių studentų konferencijų Europoje, pritraukianti daugybę perspektyvių studentų bei garsių verslo bei politikos atstovų. Šiame renginyje pranešimus skaitė tokie asmenys, kaip „Microsoft“ įkūrėjas Bill Gates, Niujorko meras Michael Bloomberg, „Deutche Bank“ vadovas Josef Ackermann. 2010 metų konferencijoje tarp dalyvių buvo 2006 m Nobelio taikos premijos laureatas Muhammad Yunus , Vokietijos Federalinio banko prezidentas Prof. Dr. Axel Weber, Vokietijos Ekonomikos ir technologijų ministras Rainer Brüderle, didžiųjų pasaulio koorporacijų (Bank of America Merill Lynch, Deutsche Post, Vodafone ir kt.) vadovai.

14-ojo „World Business Dialogue“ tema – „Perspektyvos kūrimas“. Bus bandoma pažvelgti į naująją pasaulio tvarką po finansų krizės. Dalyviai ieškos atsakymų į klausimus: „Kas iš tikro valdo finansų sistemas ir ekonominės sąjungas“, „Kaip kovoti su vis sudėtingesniu kompanijų valdymu?“, „Kokia ateitis laukia Europos Sąjungos?“.

Daugiau informacijos bei registraciją galite rasti interneto puslapyje www.world-business-dialogue.com. Registracija į šių metų konferenciją vyksta nuo spalio 1 d. iki gruodžio 31 d., tačiau rekomenduojama registruotis jau pirmojo etapo metu (iki lapkričio 15 d). Šiame etape pakviesti studentai galės anksčiau rezervuotis vietas į norimas paskaitas ir užsiėmimus. Taip pat kviečiame naujienas sekti „Pasaulinio verslo dialogo“ (angl. World business dialogue) facebook grupėje.

Visi susidomėjusieji taip pat yra kviečiami spalio 21 d. atvykti į KTU Ekonomikos ir Vadybos fakultetą, kur buvę dalyviai išsamiai pristatys renginį ir suteiks daugiau informacijos apie 14-ąjį Pasaulinį verslo dialogą“. Prašome į pristatymą registruotis elektroniniu paštu Mindaugas.kazlauskas@ofw.de nurodant vardą, pavardę, universitetą bei studijų programą.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: