Kvietimas prisijungti prie tarptautinio jaunimo demokratiškumo projekto
(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Kauno jaunimo organizacijų sąjunga „Apskritasis stalas“ (KJOSAS) įgyvendina tarptautinį jaunimo demokratiškumo projektą „BYTE – Baltic Youth Takes Experience“.

Įpusėjus veikloms, kviečiame jaunuolius, kuriuos domina jaunimo politika, prisijungti prie likusių veiklų realizavimo.

Projektas „BYTE – Baltic Youth Takes Experience“ – tai tarptautinis Baltijos šalių jaunimo organizacijų projektas, kurio pagrindinis tikslas – pasidalyti Lietuvos, Latvijos ir Estijos jaunimo politikos gerąja patirtimi projekte dalyvaujančių organizacijų bei visuomenės lygyje, naudojantis žiniasklaidos priemonėmis.

KJOSAS, bendradarbiaudama su Latvijos ir Estijos organizacijomis, jau metus dalinasi informacija apie jaunimo politiką savo šalyje, kartu susitikę bei atskirai savo šalyse diskutuoja apie vykstančius projektus bei pakitimus šioje srityje, organizuoja viešus susitikimus su jaunimo politiką Baltijos šalyse formuojančių sektorių atstovais. Šios veiklos rezultatas – keturi leidiniai, kurių vienas pasirodys jau netrukus.

Susitikimas su norinčiais prisijungti prie projekto „BYTE – Baltic Youth Takes Experience“ įvyks jau spalio 5 d., trečiadienį, 18 val., KJOS „Apskritasis stalas“ patalpose (Gedimino g. 33-20, Kaunas). Visus norinčius prisijungti kviečiame iki sutikimo informuoti el. paštu rsv@kjosas.lt.

KJOSAS informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: