(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Balandžio 24 d., 16 val. į „BLC“ parodų ir renginių salę (šalia Vienybės aikštės) šeimas, mamas, mažylius ir tiesiog neabejingus meškinų mylėtojus sukvies unikalus ir neįprastas labdaros ir paramos projektas.

Visų pasaulio meškinų garbei bus rengiamas grandiozinis, analogų Lietuvoje neturintis, daugiau, kaip penkiolikos menininkų bei dizainerių iš visos Lietuvos, kūrybos – rankų darbo meškinų kolekcijos pristatymas. Vyks ir aukcionas, kurio metu visos lankytojų ir meškomanų surinktos lėšos bus skiriamos Lietuvos zoologijos sodo baltojo lokio Kasparo gyvenimo kokybei gerinti bei naujosios draugės lokės paieškai, o šauniausio aukciono dalyvio lauks įspūdingas bei originalus prizas.

Meškomanų ir jų draugų būryje jau gausu ne tik Lietuvos menininkų, dizainerių, bet ir vaikų pasaulio pramogų, muzikos, šokio ir net gardumynų gamintojų atstovų, nes skaniausių tortų kepėja Jūratė Gulbinienė visus atvykusius vaikučius vaišins didžiuliu tortu, o atkeliavęs į svečius „Kubus“ meškinas – savo sultimis.

Renginio metu šmaikštaus ir savo talentus demonstruos „Ąžuolyno meškučių cirkas“, „Raganiukės teatras“ supažindins su visais pasaulio meškinais, o šokių grupė „Basse“ išjudins visus. Meškomanija užsikrėtė ir „69 danguje“ merginos, Eglutė Jurgaitytė su Ela ir Bela, Lina Joy, greito maisto restoranų tinklas „McDonald‘s“ su daug balionų, ryškioji „Baliomanija“.
Saugusis vaikų žaidimų pasaulis „KSIL“ patiems mažiausiems šio renginio dalyviams ir visiems kitiems miesto svečiams, paruošė ypatingą dovaną.

Jau nuo 12 val. ryto su linksmiausia muzika prie paradinių Verslo lyderių centro „BLC“ durų iki vėlyvo vakaro visų be išimties vaikiukų lauks nemokama žaidimų aikštelė. Renginį ir jo tikslus palaiko Raigardo Tautkaus vadovaujamas „Šampaninis Kauno choras“, Kauno miesto savivaldybės švietimo skyrius, mama.lt su daug puikių mamyčių, radijo stotys ir dar daugelis kitų neabejingų šiam puikiam projektui draugų.

Organizatorių „De-Vamp“ stilius, VšĮ „MEDA PROJECT“ paruošta meškinų paramos programa, skirta ne tik mažiesiems, visus džiugins ir kvies sugrįžti į nuotaikingą ir pūkuotai šiltą meškinų pasaulį. Užsikrėsti nebaisu, juk tai gerumo ir šilumos manija – „Meškomanija“

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: