Lietuvos rinktinės krepšininkai žaidė sportinį pokerį
(c) Organizatorių archyvo nuotr.

Lietuvos rinktinės krepšininkai, jų žmonos bei keletas rinktinės personalo narių sėdo prie labdaringo sportinio pokerio turnyro stalų.

Pirmasis nuo finalinio stalo pasitraukė kitas tarp 9-ių geriausių vakaro žaidėjų patekęs krepšininkas – Mantas Kalnietis.

„Aišku, gaila, kad iškritau. Norėjau dar pažaisti. Šarūnas vėliau atėjo dėl to išsilaikė. Manau, kad tarp krepšininkų laimėtojas aš“, – su šypsena veide kalbėjo M. Kalnietis. Renaldo Seibučio teigimu, žaidžiant pokerį M. Kalnietis išties didžiausias priešininkas rinktinėje. Renaldui pavojingai atrodė ir broliai Lavrinovičiai, pasak jo, todėl, kad jie du.

Vienam rinktinės brolių vakaras išties buvo gan sėkmingas. Kšyštofas Lavrinovičius ilgą laiką buvo savo stalo žetonų lyderis. Nors pradžia buvo sunkoka ir žetonų krūvelė buvo pavojingai sumažėjusi, tačiau tuomet jis juokavo, kad žuvelę pirma reikia pamaitinti, o po to griebti ant kabliuko. Panašu, jog tokia taktika pasiteisino.

Tuo tarpu brolis Darjušas Lavrinovičius iš žaidimo pasitraukė vienas pirmųjų ir po to ilgai pavydžiai žiūrėjo kaip savo žetonų krūvą sparčiai didina brolis Kšyštofas. „Kada pradėjau suprasti žaidimą, tada mane išmetė“, – skaudžiu iškritimu dalinosi Darjušas.

Organizatorių informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: