Linas Kleiza padovanojo savo sportinius batelius ir kitų autentiškų suvenyrų su savo autografu ir linkėjimais projekto “Auksinė širdis” Labdaros krautuvei. Projekto “Auksinė širdis” tikslas – mažinti vaikų skurdą daugiavaikėse šeimose, o visos lėšos, surinktos už parduotus daiktus Labdaros krautuvėje, yra skiriamos projekto tikslui įgyvendinti.

“Palaikau projekto idėją – visiems solidariai padėti sunkiai besiverčiančioms daugiavaikėms šeimoms”, – sako Linas Kleiza. “Šie sportiniai bateliai man buvo sėkmingi Turkijoje, gal kam nors jie bus gražus suvenyras, o už juos gauti pinigai atneš bent dalelę džiaugsmo tiems, kuriems jo labiausiai trūksta.”

Projekto “Auksinė širdis” globėjas žurnalistas Algimantas Čekuolis, o gero valios ambasadoriai – visuomenėje gerai žinomi žmonės dainininkas Marijonas Mikutavičius, kunigai Ričardas Doveika ir Tomas Šernas, žurnalistas Henrikas Vaitiekūnas, “Ąžuoliuko” choro vadovas prof. Vytautas Miškinis, TV laidų vedėjas Rolandas Vilkončius, disko metikas Virgilijus Alekna.

Lietuvos krepšinio federacijos informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: