(c) Jono Ignatavičiaus / Kaunozinios.lt nuotr.

Smarki liūtis, kai kuriose Lietuvos vietose palikusi gyventojus be elektros, sujaukusi įprastą gyventojų dienotvarkę ir pridariusi įvairių kitų nuostolių, neaplenkė ir Kauno savivaldybės pastato. Kauno savivaldybės didžiojoje salėje šiandien net per keletą stogo vietų prasiveržė vanduo. Kompiuterinę įrangą gelbėjo plastikinė plėvelė, o kiliminę dangą bandyta apsaugoti kibirais.

Apie susidariusią padėtį kalbėjomės su Gediminu Barkausku, atsakingu už savivaldybės administracijos pastatų ir patalpų priežiūros, šilumos, dujų, vandentiekio ir kanalizacijos sistemų bei apskaitos prietaisų tvarkingumo užtikrinimą.

-Kodėl savivaldybės didžiojoje salėje kapsi lašiukai, uždengta kompiuterinė technika, gal buvo padarytos kažkokios klaidos salės priežiūroje?

-Yra ruduo, stiprus lietus truputėlį prasimušė ir viskas, čia nėra jokių problemų. “Celofanas” yra uždėtas tam, kad apsaugoti nuo didesnės nelaimės. Ten viskas tvarkoj.

-Kaip planuojate spręsti šias problemas, ar bus vykdomas skubus savivaldybės tvarkymas, ar pabandysite iškęsti visą žiemos sezoną?

-Yra pastovus stogų tvarkymas. Stogai yra visą laiką prižiūrimi, valomi latakai, bet kai yra stiprus lietus, visur taip atsitinka.

-Tai galime tikėtis, kad per kitą Tarybos posėdį lašiukai nekapsės?

-Galiu patikinti, kad jokių lašiukų nebus.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: