(c) Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Lietuvos kūno kultūros akademijos (LKKA) studentų atstovybė – tai nedidelė, jaunatviška organizacija jau septyniolika metų besirūpinanti studentų gerove akademijoje ir už jos ribų. Studentų atstovybė rūpinasi studijų kokybės priežiūra ir gerinimu, rengia įvairias akcijas ir renginius, kurių metu skatinamas studentų užimtumas bei bendradarbiavimas su akademijos bendruomene.

Organizacijos nariai visuomet stengiasi realizuoti naujas idėjas, puoselėja tradicijas bei propaguoja ne tik tradicinį, bet ir netradicinį sportą. Nemaža dalis atstovybės organizuojamų renginių yra susiję su sportu, tačiau taip pat rengiamos ir gerumo akcijos.

LKKA studentai kasmet rengia tradicinę akciją „Dovanėlė vaikui”, kurios metu akademijoje pastatoma didelė dėžė ir visi, norintys ką nors paaukoti vaikams, gali tuos daiktus dėti į ją. Studentų atstovybės nariai surinktas dovanas nuveža į tais metais pasirinktus vaikų globos namus. Studentai jau keletą pastarųjų metų globoja Vilkijos dienos centro vaikučius. Prie studentų gerumo prisideda ir daugybę akcijos rėmėjų.

Žemiau pateikti du reportažai apie LKKA studentų atstovybės organizuojamą akciją „Dovanėlė vaikui“.

Šiuo metu studentų atstovybėje yra apie 30 narių. Prie organizacijos gali prisijungti visi LKKA studentai, tiesiog ateidami ir parodydami norą tai padaryti. Organizacijos atstovų teigimu, visi aktyvūs studentai greitai pritampa prie komandos ir atranda sau tinkamą vietą.

Visi norintys prisijungti turėtų žinoti, jog šioje organizacijoje net ir keisčiausios idėjos gali tapti realybe. Lietuvos kūno kultūros akademijos studentų atstovybės nariai drąsina nebijoti užsukti ir pasidalinti savo mintimis.

VIZITINĖ KORTELĖ:

  • Interneto svetainė: www.lkkasa.lt
  • Vadovo vardas, pavardė: Kristina Marmaitė
  • Kontaktai: sa@lkka.lt
  • Būstinės adresas: Centriniai rūmai 107 kab., Sporto g. 6, Kaunas
Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: