Penktadienį, gruodžio 17 dieną, Lietuvos nacionalinis radijas ir televizija (LRT) skelbia „Caritas“ gerumo dieną. Tądien nuo pat ankstyvo ryto radijo ir televizijos laidose dalyvaus „Caritas“ darbuotojai ir savanoriai, kurie pristatys organizacijos veiklą, ragins visus geros valios žmones prisidėti darant gerus darbus ir bandys užkrėsti visus greitai plintančiu gerumo virusu.

„Lietuvos radijas ir televizija yra vieni iš ištikimiausių ir geriausių „Caritas“ draugų. Esame dėkingi visam LRT kolektyvui už palaikymą ir krikščioniškos meilės artimui, atjautos ir pagalbos vargingai gyvenantiems propagavimą. Šios vertybės ypač svarbios artėjant Šv. Kalėdoms“, ¬- sakė Lietuvos „Caritas“ atstovas ryšiams su visuomene Gediminas Salvanavičius.

„Caritas“ gerumo dieną Lietuvos televizijoje „Labas rytas“ laidoje dalyvaus Vilniaus arkivyskupijos „Caritas“ direktorius Linas Kukuraitis, kuris pasakos apie teikiamą pagalbą benamiams, stokojantiems maisto ir globos asmenims.

Radijo laidos „Ryto garsai“ vedėjai kalbins Lietuvos „Caritas“ generalinį direktorių kun. Robertą Grigą, kuris pristatys radijo klausytojams akciją „Gerumas mus vienija“, papasakos apie pagalbą prekybos žmonėmis aukoms ir kitoms socialinėje atskirtyje esančioms žmonių grupėms.
Būkite kartu su Lietuvos „Caritu“ bei Nacionaliniu radiju ir televizija. Tesušildo visų širdis ir namus pasidalytas gerumas!

Lietuvos Caritas informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: