© Wikimedia Commons archyvo nuotr.

“Lūšnynų milijonieriaus” (Slumdog Millionaire) žvaigždės Freida Pinto (Frida Pinto) ir Devas Patelis, kurios ir realiame gyvenime buvo pora, po beveik šešerių drauge praleistų metų išsiskyrė, praneša žiniasklaida.

Aktoriai susipažino tos “Oskarų” šlovę pelniusios juostos filmavimo aikštelėje 2008 metais ir netrukus pradėjo susitikinėti, bet dabar suka kiekvienas savo keliu.

Šaltinis žurnalui “Us Weekly” sakė: “Devas ir Freida išsiskyrė. Jų (santykiai) nutrūko prieš kurį laiką”.

F.Pinto, kuri yra šešeriais metais vyresnė už D.Patelį, spalio mėnesį be jo atšventė savo 30-ąjį gimtadienį. Draugiją šia proga jai palaikė milijardierius Siddharthas Mallya (Siddharthas Malja).

“Freida yra viena ir laiminga, – sakė kitas šaltinis. – Draugai padeda jai atsigauti”.

Geresniais laikais F.Pinto ir D.Patelis laikė save “giminingomis sielomis”, o D.Patelio atveju – dar ir prieš tai, kai jiedu pradėjo susitikinėti.

“Mes esame giminingos sielos, nes abu esame šioje siurrealistinėje situacijoje. Ji labai graži … Neturiu merginos, bet Freida, mano kolegė, yra puiki”, – 2008-aisiais žurnalui “Contact Music” sakė 24 metų aktorius.

Po kelerių metų, kalbėdamasi su žurnalo “Interview” korespondentu, F.Pinto su tuo sutiko: “Spėju, kad jis tam tikra prasme buvo teisus; mes esame giminingos sielos”.

Pora iš tikrųjų buvo tokia įsimylėjusi, kad pernai “Us Weekly” sakė nešvenčianti Šv.Valentino dienos, nes “kiekviena diena turėtų būti meilės šventė”.

Prieš tai, kai pradėjo susitikinėti su D.Pateliu, F.Pinto iki 2009-ųjų sausio buvo susižadėjusi su savo buvusiu atstovu Rohanu Antao.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: